|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μου εξαφανίζονται τα θέματα!!!
Εσύ.... ποστάριζες που ποστάριζες... αλλού γι' αλλού....... τώρα μετά από αυτή την αλλαγή... είμαι σίγουρος ότι κατέρρευσες...
|
|
|||
|
|||
Δημήτρη αλλιώς μας είχατε μάθει και όσοι δεν είμαστε expert κομπιουτεράδες, ιδίως οι νεοεισερχόμενοι-ες στο χώρο που δεν παρακολουθούν πολλά φόρουμ παρά μόνο αυτό, έχουμε χάσει την πυξίδα ή το μπούσολα στα ιταλικά...
Συνήθως δεν ενδιαφερόμαστε μόνο για της νέες δημοσιεύσεις που δεν έχουμε διαβάσει, αλλά και για ψυχαγωγία ιδίως μερικές φόρες, ανατρέχαμε πάλι σε ήδη αναγνωσμένες, πχ ανέκδοτα, τεχνικές συμβουλές από ειδήμονες ή σχόλια επί καινούργιων μοντέλων και γελάγαμε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by frits; 04-12-2010 at 11:59. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;;;;;;;;;; Πωπω κούρασηηηηηη!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
.... αναλυτικά .... εδώ !
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερωτήσεις για τρια θέματα που με απασχολούν | BMAR | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 17-11-2010 16:07 |
Μου`βγαλε τη ψυχη,του`βγαλα τα ματια..! | stukas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 06-05-2010 20:03 |
ΝΕΟ BLOG.....με θέματα ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ..... | nkriaras | Διάφορα | 6 | 30-03-2010 15:09 |
Πρόταση για τα τεχνικά θέματα | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 15-09-2009 01:00 |
Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου! | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 32 | 30-05-2009 13:22 |