|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ
Άρη,
Και τι άλλο είδα, η κόρη σου, δεν σου μοιάζει καθόλου Ο τύπος με τα γυαλιά και το μούση, είναι σίγουρα της μοσάντ ή της σία. Μας παρακολουθούν παιδιά, προσοχή |
|
|||
|
|||
Μπράβο παίδια...καλη οργάνωση και φαινεται οτι περάσατε καλα....
εε..εεε...θέλω το κομμάτι μου....να μου το στειλετε με courier.... xaxaxaxa τισ καλητερεσ ευχεσ σε οποιον/οποια κερδισε το φλουρί...και για τους υπολοιπους καλα ευχομαι.. πολλα GS-αδικα χιλιομετρα..... |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Όπως σου έγραψα κ στο μήνυμα, το κομμάτι σου το φάγαμε ............ αυθημερόν Όταν με το καλό συναντηθούμε, σου χρωστάμε ένα κέρασμα !!!!!!!!!!!!! Καλά να περνάς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
|||
το νου σου!!!!!
|
|
|||
|
|||
Nα που οι σκέψεις μου είναι αληθινές...
Είναι πράκτωρ ο τύπος.. Παιδιά είδατε όλοι ότι με εκβιάζει, και νομίζω ότι κινδινεύει η ζωή μου, αν μιλήσω ακόμα.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τον γνωριζω!θα σε γλιτωσω απ τα χερια του! |
|
|||
|
|||
Nα τος..
Για να τον ξέρετε όλοι. Βρήκα την φωτό του και την βάζω.. Για να καταλάβετε, για τι τύπο μιλάμε.. Είναι επικίνδυνος. Ντινόπουλε το νου σου ... |
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ BMW | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 07-08-2009 09:02 |
ΝΕΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΑΥΧΕΝΑ ΑΠΟ GRP | KostasGS | Διάφορα | 14 | 19-03-2009 20:42 |
ΚΑΙ ο Σώτος από εδώ !!! | sotos | Καλώς ήλθατε | 19 | 11-02-2009 03:24 |
.....ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ! | BATIGOL | Χιούμορ | 7 | 12-01-2009 20:24 |
ΝΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ | xiliometrofagos | Καλώς ήλθατε | 18 | 03-01-2009 17:32 |