|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Είναι πολλοί οι "Θεοί" και όχι μόνο "αυτός", αλλά επειδή εδώ δεν είναι chat room αλλά forum
ας μην πρήξουμε άλλο τον κόσμο.... ειδικά επειδή το θέμα αφορά εκδρομή που διοργανώνεις εσύ Ας αφήσουμε και κάτι αναπάντητο, λέω εγώ... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ !!! ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ !!!
|
|
|||
|
|||
Κωστα πραγματικα λυπαμαι για την εξελιξη που πηρε το ταξειδι αυτο ,αλλα αν το κοστος εκτινασεται σε τετοια δυσθεωρητα νουμερα ξεφευγει απο τα μετρα πολλων. Παρα ταυτα θα με ενδιεφερε το υλικο που εχεις συγκεντρωσει
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπορούμε σε κάποιο μελλοντικό καφέ του φόρουμ να τα πούμε... και να σου πω εναλλακτικούς τρόπους για να είναι πιο Οικονομικό το ταξίδι... Αν το έκανα μόνος μου... ΥΠΑΡΧΕΙ τρόπος να βγει αρκετά πιο Οικονομικό... αλλά όταν το οργανώνεις για μια παρέα ανθρώπων, κάποια πράγματα δεν γίνονται!! Κάποιοι απ' το forum μιλούσαν για 6-7.000 €... Δες το thread απ' την αρχή και θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει πολύ πληροφορία διαθέσιμη!!! Κι ότι θέλεις... εδώ είμαι... |
|
|||
|
|||
kριμα ρε Πρετεντερη,
απογοητευτηκες φανταζομαι... δεν πειραζει, εσυ νασαι καλα |
|
|||
|
|||
Κρίμα πολύ κρίμα....
δεν πειράζει όμως ελπιζουμε στο μελλον σε άλλα ταξίδια. Ενα ευχαριστώ πάντως στον Κώστα για την προσπάθεια!! |
Tags |
2011, ταξίδι, σκωτία, καλοκαίρι, ευρώπη |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διακοπές τον Αύγουστο στα πανέμορφα Χανιά !!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 424 | 24-08-2010 18:14 |
λίμνη τσιβλού,κεφτεδάκια και τα νερά της στυγος | kostas-patra | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 206 | 01-06-2010 23:24 |
Κοντά στα 55 λεπτά το λίτρο αναμένεται να ανοίξει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης | wolferin | Διάφορα | 7 | 14-10-2009 01:25 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |