|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ…. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ…
Ναι Γιάννη η ταβέρνα λεγόταν syrtaki…
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ Δημήτρη να είσαι καλά.. Όσο για τον τρόπο γραφής δεν νομίζω ότι άλλαξα κάτι..
|
|
|||
|
|||
υπεροχο το ταξιδι σου
ελπιζω στην πιτα στην σερρες να μαθω περισσοτερα |
|
|||
|
|||
Φιλε Πανο το ταξιδι σου καταπληκτικο και η παρουσιαση του αναλογη.Μαζι με τις φωτογραφιες με εβαλες μεσα στο πνευμα του ταξιδιου,ξερεις αυτο το σκιρτισμα,το ξεσηκωτικο,θα το χαραχτηριζα ως ακρως εθιστικο, και επικινδυνο να μαζεψει κανεις τα πραγματα του και να την κανει!
Αντε και στο επομενο |
|
|||
|
|||
RESPECT
|
|
|||
|
|||
Φίλε Πάνο νομίζω πως μέσα από όλο αυτό που μας κοινοποίησες και εκεί που μας ταξίδεψες..φαντάζομαι πως θα ήταν-είναι το κενό της επιστροφής και της καθημερινότητας..!
Υγεία και κουράγιο...γιατί το επόμενο ταξιδιωτικό σου μου φαίνεται πως θέλει πολύ κουράγιο !!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αγαπητέ φίλε Πάνο σε ευχαριστώ από καρδιάς για αυτήν την όμορφη ταξιδιωτική σε αφήγηση και φωτογραφίες ένεση. Το κατά ευχαριστήθηκα πραγματικά γιατί το παρακολουθώ από την αρχή το ταξιδιωτικό σου αυτό. Να σε έχει ο θεός καλά να πραγματοποιήσεις και το επόμενο μεγάλο ταξίδι που ετοιμάζεις. |
|
|||
|
|||
Μπράβο Παναγιώτη. να είσαι πάντα καλά να κάνεις πραγματικότητα όλα τα ταξιδιωτικά σου όνειρα. Με συγκίνησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι αφιέρωσες το ταξιδιωτικό αυτό στους άδικα χαμένους PANVAS και NONTAS
|
|
|