|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χωρις φοβο και παθος...........
Επικοινώνησε με την αντιπροσωπεία και αν ο αριθμός πλαισίου της μοτό σου είναι σ'αυτά που έχουν ανάκληση θα στο αλλάξουν ακόμα και αν έχει περάσει η εγγύηση(δωρεάν).
|
|
|||
|
|||
R 1200 GS.
Ημερομηνία 1ης άδειας: 15/12/2009, (15 μήνες) Χλμ: 56.000 Προβλήματα: Κανένα. (Φτου, φτου, φτου) Servise, λάδια στην ώρα τους ανελλιπώς. (Κάθε 10.000 & 5.000 χλμ) Αναλώσιμα: Φρένα μπρος πίσω 1 φορά, λάμπα πορείας 2 φορές. ΥΓ: Αν αρχίσει από αύριο να βγάζει προβλήματα, υπόσχομαι να σταματήσω να γράφω στο forum. Οπως λέει και ο γνωστός συνφορουμίτης: Το νου σας ρεμάλια να μη μου τη ματιάσετε....... |
|
|||
|
|||
Οταν ειχα την BMW R1200GS του 10/2004:
Μεχρι τον Μαρτιο του 2009 (τεσσεραμιση χρονια και 85000χλμ) ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Απριλης 2009: Ρελες αντλιας βενζινης.Κοστος 150ευρω. Μαιος 2009:μοναδα σερβο/abs.Ενας μηνας αναμονη και κοστος απο 2200ευρω σε 1100 με εκπτωση 50% απο την BMW Hellas και εγγυηση 2 χρονων. Σεπτεμβρο 2009:Δισκος συμπλεκτη.Κοστος 350ευρω και εγγυηση 2 χρονων. Η μηχανη πουληθηκε με 91000χλμ. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
.... φτου, φτου .... αλλά για φτιάξε λίγο κ την ημερομηνία ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
15/12/2008 Τίποτα δε σου ξεφεύγει. Αρχίζω να ανησυχώ |
|
|||
|
|||
r1200GS 05/2005: ρελέ βενζίνης, δίσκος, τσιμούχα λαδιού, 1 μπαταρία
r1200GSA 02/2010: μια βδομάδα την έχω, τίποτα! |
|
|||
|
|||
R1200GS 2008, σχεδόν 2 ετών, 13300 χλμ
όλες οι ανακλήσεις περασμένες, κανένα πρόβλημα που να αποδίδεται στην BMW, μόνον στον ...βενζινά που πλάκωνε με τη πίεση το διαφορικό και προκάλεσε εισροή υδάτων που με τη σειρά της πέταξε τη τσιμούχα και έχανα λίγα λάδια.... άνοιγμα, καθαρισμός, αντικατάσταση τσιμούχας, ελαίου και ποτέ ξανά βενζινάδικο για πλύσιμο... |
|
|||
|
|||
R1200gs 02/08, 11500χλμ αλλαγή antenna ring και πρόσφατα μπαταρίας,ευτυχώς μέσα στήν εγγύηση.Επίσης περάστηκαν καί οι ανακλήσεις στό
service(σωληνακια φρένων,αντλία βενζίνης).Εκείνο πού μέ προβλημάτισε ηταν επικινδυνα σβησίματα ακόμη καί πρίν λίγους μήνες,που αποδόθηκαν σέ βρώμικη βενζίνη(εβαζα από συγκεκριμένο).Μετά από αλλαγή πρατηρίου καί πέρασμα ανακλήσεων τό πρόβλημα σταμάτησε.(Υπ'όψιν οτι τό διαγνωστικό δέν εδειχνε τό παραμικρό) |
|
|||
|
|||
1200 gs.Δύο χρόνια μόνο μπαταρία.Ημουνα στην εγγύηση,αλλά έβαλα odysey k ok !!!
|
|
|||
|
|||
adv`07 81.300χλμ.Προβληματα:με αφησε 1 φορα απο μπαταρια στη διαρκεια των διακοπων μου...Αλλαχτηκε αυθημερων κ εντος εγγυησης.Αλλαγη τσιμουχας αξονα εξοδου(εντος εγγυησης).Ανακλησεις:αλλαγη antena ring,ρελε τρομπας βενζινας.Συντηρηση:μονος μου..!μονο για φρενα κ εγκεφαλο τη παω στη `μαμα` της.Αυτα...
|
|
|