|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μέλος χωρίς μηχανη γίνεται???
με το καλο να ερθει η μοτο
|
|
|||
|
|||
κατ' αρχήν καλώς όρισες!!!
κατά δεύτερον: Πάς ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ και παίρνεις την χοντρή που γουστάρεις, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μαζί με όλο τον εξοπλισμό...... και κατά τρίτον: όπως προείπαν και κάποιοι ομόσταυλοι, πάς κάτω απο το σπίτι σου με το κράνος φυσικά και κορνάρεις μέχρι να βγεί και να σε δεί!!! δοκιμασμένη συνταγή με ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Ο ΘΕΟΣ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! |
|
|||
|
|||
Δεν θελω να απογοητευσω τους φιλους αλλα φιλε μου τι θα κανεις θα σε πει μονο ο Sakis. Μοδερατορας Σαλονικιος και ο πρωτος!!!!
Εδω ο ανθρωπος ειχε επετειο 20ετιας και επινε καφε με τα φιλαρακια του. Τι να λεμε τωρα!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ανθρωπος ειναι ειδωλο!!!!!! Γιατι ο αντρας ειπαμε απο δυο πραγματα ξεχωριζει..... το ενα ειναι οτι καβαλαει gs!!!!! Ο πολυ αντρας καβαλαει adventure οχι "παπακια" (Εστω και στα παρκιν για να φορτιζει η μπαταρια!!!!!!!!!!!!!) Καλως ηρθες φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εσυ εισαι ο Dimpro και μας κανεις πλακα!!!!!! |
|
|||
|
|||
Καλως ηρθες.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι είπες ρε τρελέ???? Φυσικά με το κράνος μην σου'ρθει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Και αν όντος σου έρθει στο κεφάλι τότε να παρακαλάς να μην σπάσει το κράνος,όποτε το χρησιμοποιείς σαν εγχείρημα ότι θα είσαι ασφαλής αφού γλύτωσες από την γλάστρα καλός ήρθες στην τρελό παρέα μας |
|
|||
|
|||
Φίλε μου πάντως φταις,
Εγώ όταν γνώρισα την γυναίκα μου και πέρασαν μερικοί μήνες της είπα θέλω να ξέρεις 3 πράγματα. 1. Ροχαλίζω 2. Όταν νευριάζω νευριάζω πολύ μου περνάει σε 30 δευτερόλεπτα 3. Θα παντρευτώ όταν πάρω 1200GS. Να μην στα πολυλογώ 15 μέρες μετά τον γάμο έκανα τον όνειρό μου πραγματικότητα. Κάτι ανάλογο έπρεπε να έχεις προνοήσεις διαφορετικά η γκρίνιαα δεν παλεύεται. Πάντως στην περίπτωσή σου θα έλεγα να κάνεις αυτό που έκανα στους γονείς μου για να πάρω το πρώτο παπί. Τους έδειξα ένα μεταχειρισμένο 250cc DT να πάρω με δικά μου λεφτά και από μόνοι τους με πήγαν σε αντιπροσωπεία για να πάρω καινουργιο παπί με δικά τους!!! Δείξτης ένα ΚΤΜ990 για να πάρεις την BMW. |
|
|||
|
|||
Καλημερα φιλε μου .
Μελος χωρις μηχανη δεν γινεται. Μην με παρεξηγησεις ενοω οτι δεν γινεται για πολυ καιρο δεν θα αντεξεις . Ειμαι πολυ κοντα σου . Πριν ενα μηνα τραβαγε αυτα που περιγραφεις. Πριν καποια χρονια με αλαχιστες υποχρεωσεις ειχα ενα transalp 650 πηγαινμε εκρδομες και ολα καλα .Τοτε μου μπηκε στο μυαλο το varadero 1000 εκανα 2 χρονια να το παρω .Επρεπε πρωτα να τελιωσουμε το εξοχικο και να καλυψουμε καποιες υποχρεωσεις .Η εσωτερικη μου γκρινια με την γκρινια της γυναικας κερδισε και τσουπ της το παρουσιασα . Απο τοτε απολαμβαναμε περισοτερες εκδρομες απο παλια . Εδω και 2 χρονια μου ειχε μπει στο μυαλο το gs1200 adv. Ειχα σκασει μεσα μου αφου λογω κρισης και παραπανω υποχρεωσεων ηταν αδυνατον ν το αποκτησω .Ετσι και εβαλα στοχο να μαζευω χρηματα για να το παρω.Εδω και 3 μηνες με καλυμενες ολες μας τις υποχρεωσεις και χωρις να χρωσταμε πουθενα μιας και απλοι υπαλληλοι ειμαστε και οι δυο μπηκα παλι στην διαδικασια του ψαξιματος .Αυτο ηταν . Κριφα τηλεφωνα και ραντεβου για την καινουργια .Το πηρε χαμπαρι και γινοταν χαμως .Και τι εχει αυτη καλυτερο απο την αλλη και να μην χαλασεις λεφτα και διαρκως γκρινιες .Οσπου δεν αντεξε ουτε αυτη αλλα ουτε και εγω διαρκως να λιωνω βλεποντας ta gs na παιρνουν διπλα μου και να κανω πως δεν τα βλεπω .Δεν αντεξα πια να μπαινω στο forum kai mono να διαβαζω .Οπως καταλαβαινεις η μπεμπα μπηκε στην οικογενεια μας και την καλοσορισαμε και οι δυο μιας και ξεραμε οτι πλεον ηταν γραφτο .Η απαντηση που ηρα οταν την πηγα την πρωτη εκδρομη . ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΕΛΙΚΑ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΩΡΑΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ . ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΜΟΤΟ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΩΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΖΕΙΣ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μέσα και εγώ ! ! ! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα 11 ανεπίσημα θαύματα του κόσμου! | prino | Κόσμος | 12 | 18-11-2011 00:36 |
Δέκα ελληνικές στις 1.000 πιο υπεύθυνες εταιρείες του κόσμου | MARK | Ελλάδα | 14 | 09-11-2010 17:23 |
Τα Τρίκαλα στο Smart 21 (μια από τις πιο έξυπνες κοινότητες του κόσμου.. ) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 6 | 29-10-2009 18:54 |
Το μεγαλύτερο τούνελ στον κόσμο! | Arkas | Περιβάλλον | 5 | 20-06-2009 20:48 |