|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χανιά/Σεμινάριο 1 - Ρύθμιση Βαλβίδων.
ωπα.... αρχισε το φωτορεπορταζ!!!!
Γιωργαρα απαιχτος!!!!! |
|
|||
|
|||
Ο επίσημος φωτογράφος, βιντεογράφος του φορουμ έδειξε τον επαγγελματισμό του.... άριστες φωτό...!
|
|
|||
|
|||
Δύναμη το Gs Forum για ακόμη μία φορά!!!
Αν και άργησα να πάω,ήταν μια ωραία συνάντηση!!!!! Στελάρα (Alfa7) είσαι άπαιχτος!!!Σε ευχαριστούμε! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστουμε Στελαρα για την φιλοξενια και για την μεταφορα των γνωσεων σου σε εμας καθως επισης και για τα καταπληκτικα σουβλακια που φαγαμε (Πως ειπες το μαγαζι? ). Αυτο που μ'αρεσει ειναι οτι εχει αρχισει να δημιουργειται μια καλη παρεα εδω στα Χανια με bmwδακιδες και περναμε super!!!! Αντε και την Κυριακη παμε να δουμε και το RR στις πιστες!!! α και μην ξεχασω.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωραίος ο Γιάννης |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Στέλιο και σε όλη την παρέα!!!! Εγώ δυστυχώς ήμουν Ηράκλειο και δεν μπόρεσα, αν και πολύ θα το ήθελα, γιατί αυτά τα μηχανολογικά μου αρέσουν πολύ!!! Την άλλη φορά...
|
|
|||
|
|||
Και ποιος σου ειπε οτι ασχοληθηκαμε με μηχανολογικα?? με κοιλιακα ασχοληθηκαμε περισσοτερο....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πιστευω οτι τελικα οι παρευρισκομενοι εκαναν ρυθμιση παχεος εντερου καθως και ρυθμιση οισοφαγου, οι μπεμπες ηταν μονο για τα ματια του κοσμου!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Do It your Self 1 Ρύθμιση Βαλβίδων | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 26 | 26-12-2010 09:51 |
Σεμινάριο Ραδιοφωνίας (δωρεάν) | skippybi | Χρήσιμα | 4 | 05-10-2009 21:31 |
Χανιά - Γιορτή Σαρδέλας | Gazi | Ελλάδα | 9 | 08-09-2009 12:09 |
Ρύθμιση Βαλβίδων ΣΤΟ F650 ???????? | ΣΠΥΡΟΣ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 23-06-2009 11:31 |