|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ερώτηση προς όλους τους BMW-άκιδες
Απόσπασμα:
Κρυφά συνεργάζονται αυτοί. Και φαίνεται καθαρά αυτό από την ομορφιά των 2 μηχανών όσο και την αξιοπιστία τους............... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν παίζεσαι με τπτ. Σαν να έχει δίκιο ο Θεό, ότι βαθιά μέσα σου, είναι κρυμένη μια ...χοντρή. Και σου βγαίνει καμιά φορά, χωρίς να το καταλαβαίνεις |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλό βράδυ φίλε μου. Υγεία να έχεις. Η εβδομάδα που μας έρχεται θα είναι δύσκολη. Στο χωριό μου λένε ΄΄΄΄΄κάθε περσι και καλύτερᨨ¨¨¨................ |
|
|||
|
|||
Γεια σου Πρόεδρε.
Και στο δικό μου το ίδιο λένε. |
|
|||
|
|||
Ενας boxer που δεν τσιμπάει λαδάκι κάτι έχει.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Αυτά λέτε μεταξύ σας στα Χόνδα φόρουμς και γελάτε...? Όπως λέγατε στον Γιάννη να αγοράσει φορτηγάκι, ενώ αυτός έψαχνε (ψάχνει ακόμη ) Cayenne. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τον σκοτώνεις τώρα… |
|
|||
|
|||
Άντε μπρε... έχω και καλά νέα για τους αξιόπιστους.
Μία ιστορική συνεργασία ξεκινάει, μεταξύ δύο αυτοκινητικών κολοσσών! Το γκρουπ της BMW και της Toyota, θα συνεργαστούν σε υβριδική τεχνολογία και σε diesel κινητήρες. Και στα μηχανάκια σας σιγά - σιγά. |
|
|||
|
|||
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΚΑΙΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΠΑΜ ΟΝ..... ο ....πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεσαι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παρακαλώ το μέλος βασόρφα, να διαγραφεί δια παντώς από εδώ. Είναι εκπρόσωπος, αντιπρόσωπος και όλα τα πρόσωπο... Και κατο-ράει και στο πηγάδι. Τον έχω δει. ΑΑΑΑΑΑΑ και όταν γίνει πρόεδρος ο φίλος μου ο Νάπο, να προσέχετε τα φρεάτια. Γιατί τότς δεν θα υπάρχει 2η κουβέντα. Με την πρώτη θα είστε ένα βήμα πριν το χαντάκι!!! Last edited by kostas_366; 12-12-2011 at 14:09. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φιλαράκια τα φώτα σας . | adventure | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 53 | 20-11-2011 21:37 |
Χαρίζονται 5 κιλά λάδι 15-50 | zervas | Χαρίζεται | 20 | 19-04-2011 13:44 |
Η κατσίκια τα κατσικάκια και ο κακός ο λύκος | MARK | Ανέκδοτα | 21 | 16-02-2011 18:53 |
προβολακια blue...-led φλασακια(2)-tank pad (της bmw)για f650gs και dakar | Stefi Orf | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 15 | 26-10-2009 13:07 |