|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ελαστικά για gs 1200
Ήδη έχω 130-140 χλμ.
Με χαμηλές ταχύτητες μεν (50-70), στη γλιστερή Θηβών και στη γλιστερή Καστέλα σήμερα , τα ΝΕΧΤ μου έδωσαν μεγάλη αυτοπεποιθηση. Σαν ασφάλτινα sporting. Στα πολλά (130-140) στην παρατεταμένη από Πειραιά προς ΕΟ Λαμίας, πάνω στη γέφυρα, ήθελα κι άλλο. Τρέμουλα, θόρυβοι κλπ χαριτωμένα (από τα ομολογουμένως με πιο "χωματερή" κατεύθυνση) ΕΧΡ, είναι παρελθόν!!! Αυτό που παραμένει ως καλό χαρακτηριστικό των metze, είναι ότι περνάς πάνω από "άσπρες γραμμές" άνετα! Χωρίς άγχος, ακόμα και πάνω σε ελιγμό, με αλλαγή ταχύτητας (όλα τα δοκίμασα ). Επίσης δεν επηρεάζονται σε αλλαγές οδοστρώματος. Σε όλα τα παραπάνω, όσα michelin είχα δοκιμάσει στο παρελθόν σε άλλα μηχανάκια, είχαν σοβαρές αλλεργίες.... Όσο για το ζέσταμά τους, δεν αισθάνθηκα ότι απαιτούν πιο πολύ χρόνο από τα ΕΧΡ. Μάλλον πιο γρήγορα ζεσταίνονται. Εξηγούμαι: Από το σπίτι μου σε 1χλμ βγαίνω Θηβών. Έστριψα γωνία με 2α και 50+ χωρίς κανένα άγχος. Εδώ είναι που κάνει δουλειά το δίγομο Aυτό που με ξένισε χθες και σήμερα στα πρώτα μέτρα, ήταν η αίσθηση που έχουν με μικρές ταχύτητες, γύρω από την ευθεία. Το απόγευμα το είχα ήδη συνηθίσει. Κάποιοι έχουν παραπονεθεί σοβαρά γι αυτό. Τους καταλαβαίνω, αλλά ξεπερνώντας το ψυχολογικό, τα καταχάρηκα. Αυριο θα πάω λιμανάκια Αυτά ως πρώτες εντυπώσεις, αμέσως μετά τα 100χλμ "στρωσίματος" που συστήνει ο κατασκευαστής. Πιέσεις 2,2 - 2,5 κανονικά όπως manual. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αυτο με τις γραμμες.....να το προσεξεις τεο
Το πιο επικίνδυνο λαστιχο που εχω βαλει.....σε αυτο το κομματι |
|
|||
|
|||
Αυτό δεν το ξέρω. Θα δείξει.
Και το βρεγμένο περιμένω.... |
|
|||
|
|||
Συνεχίζω να συμφωνώ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τελικά παίζει ρόλο τι λάστιχα φορούσε ο καθένας πριν! Ίσως και τον πλέον καθοριστικό. |
|
|||
|
|||
στην αρχη με παιδεψε λιγο η συμπεριφορα του ΝΕΧΤ στις στροφες. Τωρα που το εχω συνηθισει μου αρεσει που πλαγιαζει η μηχανη με ευκολια. Αν μου κρατησει και πανω απο 12-13000 χλμ θα το ξαναβαλω!
|
|
|||
|
|||
θα παρεμβω κ εγω εδω να σαs πω οτι με τα τα 10000 χλμ εβαλα anakee 3 για να παω κ λιγο χωμα γιατι τα μανατα metzeler ητανε καθαρα ασφαλτινα κ ειδα μεγαλυ διαφορα προσ το καλυτερο στην ασφαλτο κ στισ στροφεs καλυτερο αλλα κ στο βρεγμενο. μοναδικο ελλατωμα που βρηκα ειναι ο θορυβοs που βγαζουν εκει κοντα στα 100 120 χλμ αλλα αναλογωs k ο δρομοσ .οταν η ασφαλτοs ειναι καλη δεν ακουω τιποτα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εμενα γιατι μου κρατανε απο 20,000 και πανω? Εχω φορεσει τα παντα (οχι ΝΕΧΤ αφου δεν υπηρχε τοτε αλλα tourance/EXP ναι) και τις τελευταιες 4ρεις αλλαγες ειμαι στα Ντανλοπ, τις δυο πρωτες με D691 και τις αλλες δυο και μεχρι σημερα με TR91....... Πελμα πολυ πανω απο τα ορια και ουδεμια υποψια τετραγωνισματος........ Αυτα που φορω τωρα εχουν 22,000κμ και ουτε γλιστρανε σε βροχη ¨η στεγνο ¨η λευκες διαγραμμισεις ουτε ανησυχουν την μοτο σε ολες τις συνθηκες......χωμα δεν κανω πια, παρα μονον αν οι συνθηκες το απαιτουν. Η μοτο φυλασσεται σε σκοτεινο κι ανηλειο γκαραζ. Βεβαια απο αυτα τα 22,000 το 90% ειναι στην πολη, και μαλλον αυτο ειναι και η αιτια της διαρκειας των πολλων χιλιομετρων.....αλλα κι εσυ στην Μυτιληνη δεν νομιζω να εχεις εθνικες οδους..... Last edited by GeorgeP; 23-10-2013 at 12:53. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειναι όμως το καλύτερο λάστιχο που εχω βαλει σε βρεγμένο. Μου κράτησαν μόλις 13.000 χλμ. με μικτή οδήγηση, εθνική, επαρχιακό και πόλη. Τώρα φορώ τα Continental trail attack 2. Έχοντας εμπειρία απο Anakee 2 και Metzeler EXP, θεωρώ οτι ειναι το καλύτερο για τα γούστα μου. Αν κρατήσει μάλιστα σε χλμ τότε θα μείνω σε αυτά. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|