|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ειδικές τιμές της ΜΑΚΑΝ προς τα μέλη του GS Forum !
H εταιρία ενημερώθηκε ... καλές αγορές ...
|
|||
|
|||
Καλησπέρα, πέρασα κι εγώ σήμερα από τη Makan και αγόρασα τα τσαντάκια για τα κάγκελα της καλής μου, λίγο πιο ευγένεια και εξηπηρέτηση δεν θα έβλαπτε ρε γ..μ..ο.
Λες και πήγα σε Δημόσια υπηρεσία και ζήτησα να με εξυπηρετήσουν.... Νίκο και GS Forum ένα μεγάλο ευχαριστώ.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλώς η κακός άνθρωποι είμαστε και μπορεί να έχουμε μια άσχημη μέρα!!!τα παιδιά απο την Makan για μένα περνούν άριστα στην εξυπηρέτηση και στους τρόπους!
Το αναφέρω γιατί είναι καλο να λέμε όλες τις απόψεις!! Sent from my iPhone 4s using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αλλά ναι ένα χαμόγελο, όταν εξυπηρετείς πελάτη... |
|
|||
|
|||
Συμφωνώ ότι υπάρχουν και οι στραβές μέρες, σε όλους μας μπορεί να συμβεί.
Εγώ πάντως πήρα κάτι πράγματα πριν λίγες μέρες και δεν μου κάνανε την έκπτωση! Τους πήρα κατευθείαν τηλέφωνο για να ρωτήσω τι συμβαίνει και ευγενέστατα μου είπαν ότι έκαναν λάθος γιατί δεν το πρόσεξαν Προθυμοποιήθηκαν να μου στείλουν τα λεφτά κατευθείαν σε έναν λογαριασμό αλλά τους είπα να μου πιστώσουν τον λογαριασμό μου στην επόμενη μου αγοράΊδωμεν |
|
|||
|
|||
Παρακαλω μπορω να μπω και εγω στην ομαδικη ???
Ευχαριστω εκ των προτερων το GS forum για τις παροχες |
|
|||
|
|||
Νίκο καλημέρα..λέω να περάσω μια βόλτα απο την makan
|
|
||||
|
||||
.
Η ΜΑΚΑΝ ενημερώθηκε ... καλές αγορές ... .
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ Νίκο..
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλή Χρονιά GS Forum και αυλικοί . | adventure | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 46 | 05-01-2011 11:08 |
Ειδική προσφορά/έκπτωση αποκλειστικά για το GS Forum!!! | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 9 | 21-07-2010 19:48 |
Πολύ όμορφη η αρχική εικόνα του Forum | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 20 | 11-02-2009 00:54 |