|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυτοκόλλητα - GS Forum
καλημερα θα ηθελα αν γινεται ενα ζευγαρι νο 13 (r1150gs) σε μαυρο και κιτρινο να ταιριαζει στα χρωματα της μοτο
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα Ευτυχη!να ζησεται!!!
θα ηθελα οταν σου ειναι ευκολο ενα ζευγαρι κοπης 11 αλλα με μπλε γραμματα αντι για κοκκινα(σαν του επετειακου gsa1150) 1 κοπης 4 1 κοπης 5 και θα ηθελα να σε ρωτησω αν μπορεις να κοψεις και τα αυτοκολητα του τεποζιτου για το gsa1150 ασπρο μπλε? επισης εχω δει εναν βεδουινο που εχεις κοψει για ενα τεποζιτο? σε ευχαριστω πολυ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
2 χ Αυτοκόλλητο κοπής #2
Διαστάσεις: 17 Χ 2 2 χ Αυτοκόλλητο κοπής #3 Διαστάσεις: 17 Χ 2 2 χ Αυτοκόλλητο κοπής #16 Με το nickname του καθενός. Με την διαφορά ότι το 1 να είναι το νιψκ μου το άλλο το όνομα της συζήγου στα αγγλικα (Kathrin) Διαστάσεις: 10 Χ 1 cm όποτε τα ετοιμάσεις κάνε ένα PM ή τηλ (στο profil moy) είτε να περάσω απο το μαγαζί είτε να έρθω σε κάποιον κάφε Ευχαριστώ πολύ Να ζήσετε |
|
|||
|
|||
καλησπερα Ευτυχη!αν θες μπορεις να μου στειλεις το τηλ σου με pm για να σε παρω να σε ρωτησω 2 3 πραγματα?ευχαριστω!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα Ευτυχη
2 κοπης 10 2 κοπης 14 Ευχαριστω πολυ!..τις ευχες μου και απο μενα |
|
|||
|
|||
κανενα νεοτερο ως προς την παράδοση;;;
|
|
|||
|
|||
Αστο το παιδι.Να τελειωσει με τις επιστροφες των αχρηστων δωρων πρωτα και μετα θα βρει χρονο και για μας.(Φρεσκος ειμαι κι εγω και ξερω)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλα !!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
3M Di Noc Ανθρακονιμάτινα Αυτοκόλλητα | eytyxios | Ομαδικές Αγορές | 200 | 03-12-2013 21:40 |
Αυτοκόλλητα για R 1200 | Panos Lamb | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 11-06-2011 19:23 |
Αυτοκόλλητα | Prutanhs | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 27-03-2011 22:43 |