|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κατασκευή Μεταλλικών Βαλιτσών
Μπράβο ρε παιδιά αξιέπαινη προσπάθεια και με μεράκι!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
απο τιμες λιγη υπομονη !ψαχνουμε ακομα για καποια εξαρτηματα! |
|
|||
|
|||
:sm5::sm5::sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
Αρε Φωτη στις κατασκευες εισαι πρωτος......Στο φαγωμα της προβατινας δεν ξερουμε Μπραβο παιδια περιμενουμε εναγονιως το αποτελεσμα....Παντος ειμαι σιγουρος πως θα βγει καλο γιατι ξεκινησατε σωστα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ασχετα με το αποτέλεσμα που θα είναι σίγουρα καλό, μπράβο σας!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Οι καλύτερες βαλίτσες θα φτιαχθούν εδώ. Είμαι σίγουρος.
|
|
|||
|
|||
3η Φάση - Μοντάρισμα Σήμερα ολοκληρώθηκε το μοντάρισμα της πρώτης βαλίτσας. Φυσικά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μιας και προσπαθούμε να βρούμε υλικά οικονομικά, πρακτικά και συνάμα ανθεκτικά (από την εικόνα που έχω στο μυαλό μου νομίζω πως θα βγει κάτι πολύ καλό ). Πάμε λοιπόν να δούμε κάποιες φωτογραφίες μετά το μοντάρισμα. |
|
|||
|
|||
Ωωωω !!!! Φαινονται φοβερες... καλη συνεχεια!!! περιμενουμε με αγωνια...
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλη δουλειά..
Μπράβο στα μαστόρια.. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 09:19 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 15:40 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 19:09 |
βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 09:50 |
Δείτε τον τρόπο κατασκευής των ελαστικών | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-12-2009 11:18 |