|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ψήνεστε να βρεθούμε γιά καφέ στό Ξυλόκαστρο?
..έλα για πάμε να μετράμε....19 και σημερα..
|
|
|||
|
|||
Ωχ!!! Θα 'ρθεις???
Jefe |
|
|||
|
|||
..την πάτησες...γιατι θα πάμε και μαζί
|
|
|||
|
|||
...18 και σημερα..
|
|
|||
|
|||
Λεω να ακολουθησω κι εγω,αφου θα ερθει και το φιλαρακι μου ο comander,αλλα σκεφτομαι μηπως θα αισθανεστε μειονεκτικα οι υπολοιποι....εσεις με τα gs κι εγω με το vara;;;;;
|
|
|||
|
|||
Ωραια βολτα. Μεσα και εγω
|
|
|||
|
|||
μεσα και εγω ..
|
|
|||
|
|||
Εμεις οι gs ειμαστε φιλοξενοι φυλη. Ααααααλλη ειναι αυτη που ντε και καλα............
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απλά είπα μιά και θα μαζευτούμε και αν συμφωνούν όλοι να δίναμε και μιά επάνω στα βουνά που είναι όμορφα τα χρώματα τους τώρα το Φθινόπωρο! Ας μιλήσει λοιπόν ο Jefe και αν συμφωνει και συμφωνείτε και οι υπόλοιποι, ας το απλώσουμε λίγο το πράμα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
O gsmaniac γιά καφέ στην Πάτρα! 19/09/2010 | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 21-09-2010 02:18 |
BMW Top Case γιά F800ST και F800S. | macrozan | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 12-09-2010 02:00 |
Ξυλόκαστρο 27/6 έως 2/7/10 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 16-07-2010 01:58 |
Καφεδάκι - Μπανάκι στο Ξυλόκαστρο την Κυριακή 5 Ιουλίου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 28-07-2009 21:47 |
1o ENDURO MEETING στό βουνό Γράμμος. | doukas tasos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 5 | 16-07-2009 18:05 |