|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αξιοπρέπεια
Απόσπασμα:
....... Το παραπάνω μας δίνει μεγάλη ευχέρεια να καθορίσουμε τα περιθώρια που κάποιος μπορεί να θεωρηθεί αξιοπρεπής η όχι. Παράδειγμα: όταν περιμένεις στην ουρά σαν πρόβατο, να κάνεις την χημειοθερεαπεία σου και δεν δίνει κανένας σημασία στον πόνο σου και αρχίζεις τα γ@μ@σταυρίδια στους γιατρούς και τις νοσοκόμες είσαι αξιοπρεπής ή όχι; |
|
|||
|
|||
Αδερφέ, όλοι εκει μέσα έχουν τον πόνο τους.Άλλοι πιό πολύ άλλοι πιό λίγο. Άρα ποιός είσαι εσύ που θα κρίνεις πόσο πονάω εγώ για να μου πάρεις την σειρά που ΚΑΙ εγώ σαν πρόβατο περιμένω;;;;;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ερώτημα είναι αν είσαι αξιοπρεπής περιμένωντας υπομονετικά την σειρά σου......ή αναξιοπρεπής επειδή δεν διεκδικείς αυτά που δικαιούσαι και το σύστημα σε μεταχειρίζεται σα ζώο; Για αυτό μίλησα για μεγάλα περιθώρια πιό πάνω... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το σύστημα φταίει.Αυτό το γ@μ@μ@νο σύστημα που έχει στο "μεταξά" μαγνητικό τομογράφο σε αχρηστία. Και όχι μόνο. Μην τα βάζεις με το ταλαίπωρο το γιατρουδάκι. Αυτό περιμένει να κάνει "καλά τα γιατροσόφια" του στην γριούλα, για να τον χαρτιλικώσει με κανένα εικοσάευρω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
υ.γ. στο παράδειγμά σου, μάλλον υπομονετικός θα το χαρακτήριζα (όπως οφείλεις νομίζω σε τέτοιους χώρους) |
|
|||
|
|||
Γενικά το θέμα αξιοπρέπεια σηκώνει πολύ κουβέντα και ανάλυση, γιατί υπάρχουν πολλές παράμετροι.Εδώ το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι απλώς να διατυπώσουμε κάποιες γενικές απόψεις.Για παραπάνω ανάλυση θέλει λίγο ούζο, λίγο μεζέ, λίγο κρεατάκι κτλ.κτλ.κτλ.κτλ, γιατί χρειάζονται πολλές ώρες!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλά γιατί "λίγο"?!!??!?! Δίαιτα κάνουμε!?!?!?!?!?!? |
|
|||
|
|||
Της πάπιας........Τρώμε τα πάντα και μετά κάνουμε την πάπια!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σαφέστατα σηκώνει πολύ κουβέντα, αλλά από αυτό το νήμα κάποιοι θα επωφεληθούν ίσως, άλλοι θα αναρωτηθούν, άλλοι θα αναθεωρήσουν, κάποιοι θα ξεμπερδευτούν, κάποιο θα μαλακώσουν τη στάση τους, θα μιλήσουν οι αρμόδιοι, οι αναρμόδιοι, οι οδηγοί, οι συνοδηγοί. Ήδη δεν έχουμε μαλώσει, δεν ανταλλάξαμε βαριές κουβέντες, δεν προσβάλαμε κανέναν, έχουμε μια αξιοπρεπή στάση, έχουμε πολιτισμό.Έχουμε να πούμε ότι στο φόρουμ μας πέρα από όλα τα άλλα θέματα που αφορούν τον μοτοσυκλετισμό έχουμε και θέματα που αφορούν τον άνθρωπο που οδηγεί την μηχανή και που οφείλει να είναι αξιοπρεπής. Στο παρόν θέμα μπορεί να μην χαρίσαμε υλικά αγαθά, μπορεί να μην βοηθήσαμε τον συνάνθρωπο που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας, δεν δώσαμε και δεν πήραμε μηχανολογικές ή ταξιδιωτικές πληροφορίες, μου αρκεί που σκάλισα την ψυχή μου και ίσως και κάποιων άλλων. Μου αρκεί που για να είσαι αξιοπρεπής δεν είναι απαραίτητο να κάνεις όλα τα προηγούμενα για το θεαθήναι αλλά γιατί μέσα σου υπάρχει ένας θησαυρός που δεν πρέπει να τον αφήσεις να σκονίζεται. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πολυ το χαρηκα το θρεντς σου... Τα λεμε... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γαμώ την αξιοπρέπεια μας - Εφορία κομαντατούρ | frits | Ελλάδα | 1 | 10-09-2011 15:57 |
Απειλούν να διακόψουν την αξιολόγηση υπερχρεωμένων κρατών οι οίκο | ortho | Επικαιρότητα | 24 | 04-04-2011 00:48 |
Αξιολογούνται οι οίκοι αξιολόγησης! | Michael Chatzilias | Επικαιρότητα | 1 | 04-05-2010 16:59 |
Το Εργαλειο !! -- Παλιο αλλα αξιοπρεπες!! | sansiro.sugata | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 21 | 09-03-2010 17:38 |
Δειτε το ιστορικο καιρου εκει που θα ταξιδεψετε!!! | georgekostas | Χρήσιμα | 14 | 25-10-2009 09:15 |