|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απόλυση «κοπανατζή» υπαλλήλου της Βουλής
Απόσπασμα:
αν δεν τον βρισκεις ¨η δεν τον θελεις απο τα μεσα της βουλης τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου........μην προσπαθεις να παρεις κι αλλους στον λαιμο σου. Last edited by GeorgeP; 01-08-2013 at 17:03. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Την εναλλακτική Άκη, την εναλλακτική, εγώ πλέον είμαι πεπεισμένος ότι μας κυβερνούν αυτοί που μας αξίζουν, όσο και να μην μας αρέσει οι πολιτικοί μας είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας ή αν θέλεις της πλειοψηφίας της, σιωπηρής ή όχι δεν έχει σημασία. Αυτοί είμαστε, αυτούς εκλέγουμε, οι λίγες εξαιρέσεις που μπορεί να υπάρχουν δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα. Τα σκουπίδια, η βρώμα, η έλλειψη καλής συμπεριφοράς, η αναρχία στους δρόμους, η πονηριά, όλα αυτά που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας ή έλλειψη παιδείας συνολικά, δεν μπορεί παρά να έχει να παρόμοια αποτελέσματα και στην επιλογή των αρχόντων. Στην χώρα που όταν ένας πολίτης καταγγείλει μία "ελαφρά" παρανομία χαρακτηρίζεται ρουφιάνος, στην χωρά που είχε βγάλει το γνωμικό ότι στην "Ελλάδα δουλεύουν τα ρολόγια και τα κορόϊδα" στην χώρα που είχε γίνει ανέκδοτο ο "αλβανός τουρίστας" μην βάζεις τέτοιες ερωτήσεις είναι αργά πιά για δάκρυα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τελος παντων πες μας με απλα λογια τι επιθυμεις απο αυτην την χωρα, πιο χρωμα, τι ειδους κυβερνηση θα ηθελες, ποιους θα ηθελες.........με τα σημερινα δεδομενα παντα κι οχι με επιθυμιες τυπου ''θα ηθελα''.......ΤΩΡΑ πες μας τι θελεις με αυτα που εχουμε σημερα....... ......¨η δωσε μας μια εναλλακτικη οπως σου ζηταει και ο Σταυρος...... Αν ΔΕΝ εχεις τιποτα να μας πεις ¨η να προτινεις δεν υπαχει λογος να χαλιεσαι με αυτα που γραφουμε εμεις και να ειρωνευεσαι κυριως εμενα. Εσυ εκτιθεσαι οχι εγω που εχω κατασταλαγμενη πολιτικη αποψη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όλοι οι άλλοι ας περιμένουν τους μεσσιες να τους σώσουν καλη λεφτερια στις έγκυες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ο λόγος που γράφω σε τέτοια πόστ ειναι για να ανάπτυξη τις δικές μου θέσεις και όχι να πάρω μέρος σε χαρακωματα κομμάτων.δε με εκφράζουν τώρα χρονια οι θέσεις των πολιτικών μας οσο βλέπω να βυθίζεται η χώρα σε μια υποκρισία και ένα κράτος που καμια σχέση δε εχει με οτι ονειρευομουν.εγω το κατάλαβα το 1994 άλλοι αργότερα άλλοι πολυ αργότερα δε με αφορά ουτε ζητώ απο τους πολίτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.δε με ενδιαφέρει εμένα με ενδιαφέρει να ζήσω οτι ονειρευτεί κα εγω και όχι οι Αλλοι για εμένα.....προσωπικα Αν θες μαζι που στραβωσα για την ανωριμη θέση σου πάνω στις αυτοκτονίες των ελλήνων.στο συγκεκριμένο πόστ δε αναφέρθηκα ουτε μια φορά ουτε ειρωνικά ουτε έμμεσα σε εσένα αλλ αμ θες μπορώ να το κάνω άπειρες φορές .αν δε σου αρέσει ο τρόπος που γράφω η αν με θεωρείς χαμηλού επιπέδου κανε οτι νομίζεις .μπορω όλο αυτο το πόστ να το ξανά γράψω ειρωνικά θες?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και ο τροπος που γραφεις, ''συγκοπτωμενα'' ενα πραμα, και το γεγονος οτι αλλα γραφεις κι αλλα εννοεις, κατα πασα πιθανοτητα και κατα ποσον φαινεται απο τα λεγομενα σου, κανουν το εγχειρημα αναγνωση-κατανοηση-απαντηση πολυυυυ δυσκολο. Αν θεωρεις ανωριμο καποιον που δεν παραδεχεται οτι οι αυτοκτονιες του 2012 ΔΕΝ ειναι αυτοκτονιες λογω κρισης, εφοσον ειναι ιδιες σε αριθμο, με του 2010,2005..........1999 και χωρις καμια αλλη εξηγηση απο τις υπηρεσιες στατιστικης δεν ξερω τι να σου απαντησω ¨η τι να θεωρησω για σενα. Παντως ''χαμηλου επιπεδου'' δεν θεωρω κανεναν γιατι να το κανω για σενα? Αν θεωρεις ανωριμο καποιον, που εχει περασει μεσα απο δυο τετελεσμενες αυτοκτονιες και 2-3 αποπειρες δικων του ανθρωπων οπως ο ιδιος εξηγει και θεωρει οτι δεν αξιζει να ασχοληθει με τους αυτοκτονουντες (προσποιουμενος σημερα λυπη κι αυριο δεν τρεχει τιποτε οπως ολοι κανουν) θεωρωντας τους αδυναμους ενω η ζωη χρειαζεται δυνατους χαρακτηρες τουλαχιστον δεξου οτι ειναι μια αποψη ενος ανθρωπου διαφορετικου απο εσενα. Ειναι αποψη και καθε αποψη πρεπει να ειναι σεβαστη. Ο τροπος που γραφεις ειναι ''καπως'', αλλα ΟΚ αν δεν διορθωνεται θα κανω τα αδυνατα δυνατα να σε καταλαβω καλυτερα. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστω για την καλη διάθεση αλλα οι αυτοκτονίες δε έχουν καμια σχέση με τα έτη που αναφέρεις και μπορείς να το διαβάσεις και στην ευρωπαϊκή στατιστική που απο 17 ήρθαμε στη 1 θέση,ο τρόπος του καθενός ειναι κάπως οπως και ο δικός σου που χρειάζεσαι 15 σειρές για να πεις τη λέξη δημοκρατία.φυσικα και η άποψη σου ειναι σεβαστή αλλα οπως λες και για μένα σε χαρακτηρίζει .φιλικα ένας βιαστικος
Και φυσικα εκτός απο τον ειρωνικό υπάρχει και ο καυστικά και ο υποτιμιτικος και ο ρητορικής και ο σαμαρικος λόγος Last edited by AKIS_21; 01-08-2013 at 18:56. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|