|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: michelin pilot road 3 (Εντυπώσεις)
Ελα ντε....δεν ακουμε εντυπωσεις!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα αναγκαζόντουσαν να πληρώνουν και από την τσέπη τους για συντήρηση και εξοπλισμό της υπηρεσιακής μοτοσυκλέτας... Κρίμα... |
|
|||
|
|||
Να πω και εγώ την γνώμη μου αν και δεν τα εχω φορέσει ακόμα με οδηγώ τον moby που τα έχει φορέσει εδώ και ένα μήνα εξου και η εξοικείωση ηταν διαβήτης και οπως είπε μια ψυχή στο τηλ εχτες (ακούμπησαν τα αυτιά στο δρόμο)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εκανες δηλαδη και ανασκοπιση after τηλεφωνικη?
δεν σου φτασε ολη η μερα δοκιμης εεε!!! |
|
|||
|
|||
Έμαθα ότι ο κομμάντερ σερνόταν πάλι...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ξερεις μετα απο μια ξεφρενη πορεία ολη την ημερα έγιναν και τα σχετικα τηλ απο συμφορουμιτες για να πουν την γνωμη τους καποιοι για τα λαστιχα εεεεεε..... το μονο που ακουσα ηταν {ακουμπησαν τα αφτια τους στο δρομο......} |
|
|||
|
|||
O commander ειναι ιπταμενος φιλαρακι...αστο μην το ψαχνεις...
|
|
|||
|
|||
Τι κάνετε εδώ όλοι μαζί, χαιδεύεστε?
Το λάστιχο πατάει πολύ καλά, είναι καραασφάλτινο!!! Σε σχέση με το metzeler που ξέρω εγώ, είναι απείρως πιο μαλακό και με πολύ καλύτερη και γρηγορότερη κορώνα! Αλλά είπαμε, μιλάμε για άσφαλτο μόνο!!! (εγώ δε μιλάω για αυτιά!!!) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Last edited by frits; 19-12-2011 at 20:13. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λάστιχα Michelin Pilot road 3 σε 1200 GS - εντυπώσεις | D_Artagian | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 26 | 13-10-2011 23:04 |
Έχουμε γνώμες για το Pilot Road 3 | seger | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 03-09-2011 20:18 |
Garmin street pilot III | pattakos | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 4 | 19-09-2010 01:27 |
GS & MICHELIN | PACO | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 18-09-2010 13:41 |
Garmin-Street-Pilot-III | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 5 | 03-03-2010 19:35 |