|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδικές τιμές της MotoRAID προς τα μέλη του GS Forum !
Καγκελα προστασιας Holan παιρνουμε εκπτωση
|
|
|||
|
|||
ενδιαφερομαι και εγω για αρκετα πραγματα απο το motoraid
|
|
|||
|
|||
Mε ενδιαφέρει μια ενδοεπικοινωνία interphone και κάτι βάσεις RAM.
|
|
|||
|
|||
Δυστυχώς στα Holan , μπορεί να υπάρξει μόνο ένα 5% , και κατόπιν συνεννόησης για τον τρόπο αποστολής (κατα βάση πρακτορείο μεταφοράς) καθώς τα έξοδα μεταφοράς απο Πολωνία ανεβάζουν το κόστος πααααααααρα πολύ .
|
|
|||
|
|||
Έχει να κάνει ανάλογα με την εταιρία και την περίοδο, δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση σε αυτό, γιατί απλά σε κάποιες περιόδους, υπάρχουν εξαιρετικές προσφορές για τους πάντες, οπότε σε αυτές τις τιμές δεν υπάρχει κάποιο άλλο περιθώριο
|
|
|||
|
|||
HWunderlichERGO -GS- Vario, από το motoraidεφτασε, και τοποθετήθηκε. Αισθητικό και πρακτικό αποτέλεσμα άψογο. Ευχαριστώ GSFORUMκαι motoraid!!! |
|
|||
|
|||
Έκτακτη επίσκεψη στη Πάτρα έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα!
Ευκαιρία να περάσω και απ´ τον Γιάννη για να πάρω κανά δυό πραγματάκια Νίκο σου έχω στείλει ήδη pm Συγνώμη για το πιεσμένο του χρόνου! Καλημέρα Kosttis |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
H εταιρία ενημερώθηκε ... καλές αγορές ...
|
|||
|
|||
Για ένα ζευγάρι γάντια ξεκινήσαμε!Φάγαμε ζέστη, κίνηση και οριακά προλάβαμε το μαγαζί ανοιχτό στη Πάτρα!
Ανταμειφθήκαμε όμως!!! Ο Γιάννης μας εξυπηρέτησε και με το παραπάνω... Μας συμβούλευσε, μας ανέχτηκε, μας έκανε άψογες τιμές και τον ευχαριστούμε πολύ! Το ζήτημα είναι πώς όταν μπεις στο μαγαζί δεν μένεις μόνο στα γαντάκια Last edited by Kosttis; 23-06-2012 at 01:25. |
|
|||
|
|||
Έχω παραγγελει αρκετές φορές απο το μαγαζί,χωρίς να χρησιμοποιήσω την έκπτωση του φορουμ Για τον λόγο ότι δεν υπήρχε ακόμα η προσφορά , το μόνο που έχω να πω,αψογοι και επαγγελματίες,συνεχιστε έτσι.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ειδικές τιμές της ΜΑΚΑΝ προς τα μέλη του GS Forum ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 121 | 20-12-2013 11:15 |
Το GS Forum κάνει Αποκριάτικο Πάρτυ, το Σάββατο 26-2-11 !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 150 | 03-03-2011 18:24 |
Καλή Χρονιά GS Forum και αυλικοί . | adventure | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 46 | 05-01-2011 11:08 |
Ειδική προσφορά/έκπτωση αποκλειστικά για το GS Forum!!! | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 9 | 21-07-2010 19:48 |