|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Garmisch-Partenkirchen ..BMW Motorrad Days
Απόσπασμα:
κάτω τα χέρια από το Νίκο σας έφαγα !! Τον Νίκο τον γνώρισα πρώτη φορά και είναι όντως παιδί διαμάντι !! Και ο Κώστας βέβαια αλλά το παρασυραμε το παιδί !! άσε που δεν μπορούσε να αντισταθεί σε τέτοια παρέα. |
|
|||
|
|||
Γράφε!!!!!!Συνέχισε να γράφεις!!!!!Αντε περιμένουμε!!!
|
|
|||
|
|||
Αργα το βράδυ της ίδιας μέρας φτάσαμε στο BOLZANO .
Αρκετά κουρασμένοι μετά από ένα λιτοδίαιτο δείπνο (4 πίτσες 2 σαλάτες 2 μπουκάλια κρασί 3-4 μπίρες) πέσαμε για ύπνο. Την άλλη μέρα το πρωί βουρ για Δολομίτες !!! Μια μέρα ηλιόλουστη φανταστική !! Να πάρουμε αδιάβροχα ?? ρώτησε ο Στελιος ΟΧΙ εξω σκάει ο τζιτζικας του ειπα .... Τον καιρο τον ειδες ?? ναι βέβαια θα είναι καλός μέχρι αργά το βράδυ του ξαναείπα.... Κώστας και ο Νίκος βαριόταν να αδειάσουν όλες τις βαλίτσες και ξεκινήσαμε όλο κέφι για την Cortina σε μια διαδρομή μέσα από τις Αλπεις !! πρώτη στάση για καφέ σε μια μαγευτική λίμνη !! και συνεχίζουμε την ανάβαση.... οχι χωρίς καντεμιτσες το κράνος αρνιόταν να σταματήσει στην μηχανή έπεσε χωρίς λόγο 5-6 φόρες και το ΒΤ2 σταμάτησε την ήδη προβληματική λειτουργία του ...Σκασίλα μου εχω της γυναίκας μου και φαίνονται οι πρώτες κορφές !! μέσα απο μαγευτικές διαδρομές με στροφιλικια μέσα στα δένδρα και μερικά φανταστικά χωριά η θέα των κορφών είναι σαγηνευτική!! μαγική !! είχα ξετρελαθεί με την διαδρομή !!! Σε ολη την διαδρομή άπειρες μηχανές και ποδήλατα !! Τι διαδρομη !! Τι στροφιλικια !! Τι μπασίματα !!Τι έλατα τι αρώματα από την Οξιά τι αρώματα απο......τι είναι πάλι αυτό ...##### !!! δεν ειναι δυνατόν τα βουγια με κυνηγάνε !! και εδω !! &%%^$#%@@# με'πιασε η αλλεργία πάλι που να τα δω φιλέτα στο πιατο μου τα γ****** και η δεύτερη στάση στο φράγμα Και ρωταει ο Κωστας : ρε σεις τον καιρο τον είδατε ? Στελιος : ναι ο Κυριάκος και θα έχει ηλιοφάνεια όλη μέρα Κωστας : Αποκλείετε ! τα συνεφα αυτα ειναι ..(δεν κατάλαβα τίποτα κάτι κούμουλους στροτοκουμουλους σειροκουμουλους φυσάει απο δυτικά και μαζευει νότια και παμε βορια αρα.. κάτι τέτοια αναθεμαμαι και καταλαβα γρι ) Θα εχει καταιγίδα!!! Στελιος : τον καιρο τον ειδες Κυριακο? Κυρ:..........Ναι .......της Ελλαδας..... Στελιος : Κωστας : Νικος: και συνεχίσαμε την ανάβαση για Cortina... Last edited by EOD-K9; 16-07-2011 at 11:51. Λόγος: ορθ.λαθος |
|
|||
|
|||
και συνεχίσαμε την ανάβαση για Cortina...
Εγώ έφυγα γρήγορα γιατί είχα την αίσθηση ότι κάποιος ήθελε να βιαιοπραγήσει στο κορμί μου και φτάσαμε στην Cortina..για ένα γεύμα ολο ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ! ο Καιρός έκλεινε άσχημα και ετοιμαστήκαμε άρον άρον με αλλαγή διαδρομής πιο βατής Και σαν από μηχανής θεός λέει ο Νίκος εγώ έχω 2 αδιάβροχα !! και ο Κώστας και εγώ έχω ένα αντιανεμικό σπεαρ θα αντέξει στην βροχή ....(ευτυχώς δεν είχαν αδειάσει όλα τα πράγματα την σκαπούλαρα χεχεχεχεχε) και αρχίσαμε την επιστροφη με τον καιρό να μαζεύετε άσχημα Στις στροφές ανοίγω σβέλτα για να προλάβω να βγάλω φώτο τους άλλους καθώς θα βγαίνουν από την στροφή. Σαν άλλος Τζον ΓΟΥΕΙΝ κατεβαίνω από την μηχανή βαζω το σταντ και ..........αυτο κλείνει ....και το μωρό ξάπλα.... Γ@μ**** τον Νεφελημ που μας ΓΛΩΣΣΟΤΡΩει Σηκώνουμε την μηχανή και συνεχίζουμε....... Μεχρει την επόμενη στροφή που δεν την ξαναπατάω βαζω 1η και ξεπεζεύω !!! κι'όμως η μηχανή πάλι ξάπλα !!!! ^%^#$%@#^%$%&*^^$%$@!~! Αρχίσαμε να γελάμε απο τις διάφορες μικροκγαντεμιες μας Θα πέσει στην άλλη στροφή ...δεν θα πέσει Στελιος : για ελα να μου πεις ποιο καιρό είδες !!!! πριτσ που θα παω !!!!! και άρχισε η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ και τελειώνει το φώτο ρεπορτάζ Φτάσαμε στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ αλλά τα γέλια γέλια .....και ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ μια καφετέρια που παρόλο που θα έκλεινε στης 12 έμεινε ανοικτή μέχρι της 1και ... της κάναμε ποδαρικο και γέμισε τελος ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ καλά σας ζάλισα Last edited by EOD-K9; 14-07-2011 at 23:37. |
|
|||
|
|||
Δεν μας ζάλισες Κυριάκο! Συνέχισε.....
Jefe |
|
|||
|
|||
Τον Κυριάκο τον γνώρισα για πρώτη φορά στο ταξίδι και δύο πράγματα έχω να πω γιαυτόν:
1) Είναι ΓΑΜΩ τα παιδιά !!! 2) Έχει θέμα με τα Γ@ΜΗΜΕΝ@ τα πέταλα !!!! ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΕΛΕΙ ΗΧΟ !!!!!!!! |
|
|||
|
|||
ειναι γνωστος ο Κυριακος για τα #$%#$%^#@%%^$##%^#$^
καλα εχω λιωσει στα γελια... γ@μημεν@ πεταλα!!!! Last edited by jmar; 15-07-2011 at 00:35. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ΘΕΟΣ!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Trainning (two)days...με θερμοκρασία 0 !!! | fire red! | Χωμάτινες εξορμήσεις | 91 | 18-02-2012 19:56 |
ktm 450 six days | xristoforos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 2 | 17-05-2011 09:42 |
Winter Days | sansiro.sugata | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 20-01-2011 11:54 |
BMW TV-BMW Motorrad | antonis1150GSA | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 17-11-2010 13:31 |
BMW MOTORRAD DAYS 2009!!!!! | FOOST | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 13 | 29-07-2009 15:39 |