|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Revit Cayenne Pro Jacket
με το καλο
|
|
|||
|
|||
Έχω αγοράσει και γω το σετ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
|
|
|||
|
|||
Τα φόρεσα και χειμώνα (Αυστρία) και καλοκαίρι (Τουρκία) και έχω πάθει πλάκα!! Δεν έχω δοκιμάσει της BMW αλλά με το cayenne pro ξετρελλάθηκα!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μετα απο τοσα χιλιομετρα που εγραψες τι εχεις να πεις λερωνειιι σε ρωταω γιατι σκεφτομαι να παρω τελειως ανοιχτοχρωμο μπουφαν http://www.gsforum.gr/%CE%88%CE%BD%C...i-storm-15886/ και επειδη εχουμε σχεδον την ιδια καλυψη στην μοτο ευχαριστω εεεεεε καλα μην βαρατε μια ερωτηξη καναμε Last edited by varaderiadis; 19-12-2010 at 10:21. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έχω εδώ και ένα χρόνο το revit Sand και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!!
Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω για την ποιότητα και την ευκολία του. Είναι απο τα ελάχιστα με αφαιρούμενη και την αδιαβροχοποίηση, πράγμα πολύ καλό για το καλοκαίρι, μιάς και αυτή είναι που δεν αφήνει τον αέρα να περάσει απο το ύφασμα. Όσον αφορά το χρώμα, το παντελόνι μου είναι το ίδιο με του post και το μπουφάν μαύρο περισσότερο, με ασημί. Τα ανοιχτόχρωμα τραβάνε λιγότερο τον ήλιο το καλοκαίρι, αλλά φαίνονται περισσότερο τα μυγάκια, που όμως με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι φεύγουν όλα. Επιπλέον, βγάζοντας την αδιαβροχοποίηση μπορείς άνετα να το βάλεις και στο πλυντήριο χωρίς να πάθει ζημιά, κάτι που υστερούνε οι κορντούρες με ενσωματωμένη αδιαβροχοποίηση. ελπίζω να βοήθησα σε κάποιους που το σκέφτοντε! |
|
|||
|
|||
Για να πω την αλήθεια το σκεφτόμουν σοβαρά αλλά ένας φίλος μου που το έχει 3 χρόνια με απέτρεψε. Χαλασμένο φερμουάρ, σπασμένο πλαστικό κούμπωμα στο λαιμό, 2 ξηλωμένα κουμπάκια που πιάνουν την εσωτερική μεβράνη, και ξεφτισμένα βέλκτρο που δεν κρατάνε. Το φοράει καθημερινά και το ταλαιπωρεί αλλά την ίδια χρήση θέλω να κάνω κι εγώ! Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει πολύ πάντως!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Κι από μένα μόνο θετικά θα έλεγα γι αυτό το jacket. Απίστευτο στο πολύ κρύο, με ένα μπλουζάκι από μέσα θα είσαι ζεστός στους 2 βαθμούς. Επίσης άνετο και στη ζέστη με ανοιχτούς αεραγωγούς και φυσικά χωρίς επενδύσεις.
Είναι το καλύτερο jacket που είχα ποτέ μου! |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Airbag Jacket. | Arkas | Διάφορα | 11 | 22-05-2009 09:10 |
Jacket Colori with Airbag Black | Gazi | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 13 | 19-02-2009 12:27 |