|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum.
Ευχαριστούμε το μέλος μας Νίκο Σπανό και τη Moto Adventures για την πραγματικά δελεαστική προσφορά που παρέχουν στα μέλη μας.
Το έργο και τα αποτελέσματα των μαθημάτων του Νικόλα και της Moto Adventures είναι γνωστά γι' αυτό τα πολλά λόγια περιττεύουν..... Αρχίζω λοιπόν την λίστα συμμετοχής για τα μαθήματα: EnduroTraining 1 / 08.03.2009 yannis gma21 laertis mvlad78 ntinopoulos athens_rugby Killer Mammoth EnduroTraining 1 / 31.05.2009 ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ arkas riko46 Dionisis africanos george1968 arisxios EnduroTraining 2 / 11.04.2009 Mariner emix xristos1978 spiros Konti .
|
|||
|
|||
Απάντηση: Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum.
Μέσα και εγώ 100%, στις 08.03.2009
Δεν μπορω να βρω την λίστα που θέλει να συμπληρώσουμε τα στοιχεία.. |
|
|||
|
|||
OK την βρήκα και έστειλα.
|
|
|||
|
|||
πώς μπορούμε να μάθουμε εαν θα γίνει EnduroTraining 1 μέσα στο καλοκαίρι? Απο ιούνιο και μετά...
|
|
|||
|
|||
Μόλις έστειλα κι εγώ την αίτηση
Αντε 37 μέρες έμειναν λέμε....... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νομιζω και χωρις να ειμαι σιγουρος οτι μετα τον Ιουνιο κανει ενα Enduro II, ωστε να μπορουν οσοι θελουν να συμμετεχουν στα μεγαλα χωματινα ταξιδια και μετα τελος. Απο Σεπτεμβριο παλι. Αλλα καλυτερα μπες μεσα στο site. |
|
|||
|
|||
OK η αίτηση και από μένα.
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστούμε το μέλος μας Νίκο Σπανό και τη Moto Adventures για την πραγματικά δελεαστική προσφορά που παρέχουν στα μέλη μας.
Το έργο και τα αποτελέσματα των μαθημάτων του Νικόλα και της Moto Adventures είναι γνωστά γι' αυτό τα πολλά λόγια περιττεύουν..... Αρχίζω λοιπόν την λίστα συμμετοχής για τα μαθήματα: EnduroTraining 1 / 08.03.2009 yannis gma21 laertis mvlad78 ntinopoulos athens_rugby Killer Kostas 366 COACH EnduroTraining 1 / 31.05.2009 ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ arkas riko46 Dionisis africanos george1968 arisxios EnduroTraining 2 / 11.04.2009 Mariner emix xristos1978 spiros Konti .
|
|||
|
|||
Να γινω και εγω το νουμερο 10 για το σχολειο 8/3?
Εχω στειλει την αιτηση!!!!!!!!!! 10.COACH |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Νίκο, έχεις ΠΜ !!! .
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 19:45 |
Μια απο τις καλυτερες Πολεμικές Αεροπορίες του κόσμου Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!! | Black_Shadow | Ελλάδα | 32 | 10-09-2010 12:47 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
....για χαρα και απο μενα φιλαρακια! | ΙoannisPanagiotidis | Καλώς ήλθατε | 26 | 13-02-2009 02:02 |
Πολύ όμορφη η αρχική εικόνα του Forum | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 20 | 11-02-2009 00:54 |