|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το νέο Adventure R1200GS LC
|
|
|||
|
|||
τους πεθανε τους γιαπωνεζους..............θα κρατησω τα ΒMW που εχω...........
Last edited by chrisoulis dim; 14-10-2013 at 01:50. |
|
|||
|
|||
αυτό ακριβώς είπα.....
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
βλέπεις τον παραλληλισμό τώρα? |
|
|||
|
|||
Συνεχίζει να είναι το πιο όμορφο μακράν στη κατηγορία....απο επιδόσεις κτλ κτλ ποτε δεν ασχολιόμουνα.....να είναι όμορφο το μηχανάκι....με καλό στήσιμο...καλά φρένα....και αξιόπιστο όσο γίνεται κ εμένα αυτά μου αρκούνε.
Στο ζουμί τώρα Κρατάς το "παλιό adve ή μή " που έχεις(παλιωσε τώρα δείχνει σαν παλιατζούρα) χαλάς την διαφορά πώλησης παλιού-αγοράς νέου που είναι 12000 στην καλύτερη και με αυτά τα 12 καφετιά....κάνει 3-4-5-6 ταξίδια αναλόγως του προορισμού με μοτοσυκλέτα που πριν απο 5 μήνες έκανες το γύρω του κόσμου...... Δεν είμαι απο αυτούς που θα ζηλέψουν τους νέους κατόχους....αλλά απο αυτούς που θα χαρούνε.... Όπως και να έχει όλα είναι υποκειμενικά για τον κάθε ένα απο εμάς!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τα κλαίω... τα 7000 που εδωσα διαφορα το 2010 για να παρω την κοκκίνω.. σε συνδυασμό βέβαια με την οικονομικη συγκυρία... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πραγματικά, ποιοι από εσας έχουν ανάγκη το νέο μοντέλο??? ποιοι δεν θα μπορέσουν να κάνουν ότι κάνει και αυτό? μολις χτες είδα λίγο πριν τους Μολάους (πήγαινα για κόφι στην μονεμβασιά) τεσσερα 1150 τριβαλιτσα με γερμανικές πινακίδες... μακάρι βεβαίως να έρθουν έτσι τα πράγματα να μπορούμε να δίνουμε 20-22 χιλιαρικάκια για το νέο (όποιο) μοντέλο γουστάρουμε και να μας μένουν και καφετιά (ή μωβ) για βολτες... |
|
|||
|
|||
Kουκλα αλλα και 21000+
|
|
|||
|
|||
τι αναγκη εχεις τωρα εσυ με το νεο Jet Ski ??
Μανουλα! 21000 ?? Ακριβουτσικο.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγω με δυομιση ετων μηχανακι, δεν παω στο νεο. Σε 4-5 χρονακια, μπορει. Αλλιως απαξιωνεται τελειως το -παλαι ποτε- ακριβοπληρωμενο . |
|
|||
|
|||
Στις καλές εποχές αλλαζα κατα μέσο όρο τις αγάπες-μηχανές μου καθε οχτώ χρόνια. Θεωρω οτι ειναι ενας μέσος όρος αποδεκτός!!! Τωρα αυτή την <αθλια> Ελληνική εποχή τα πράγματα αλλάζουν. Δοξα το θεο κατάφερα να κάνω την αλλαγή και αυτή τη φορά στα οχτώ χρόνια. Η διαφορά ηταν οτι τότε που άλλαζα αγόραζα καινούργιο εργαλείο, ασχετα αν και τις καλές εποχές δεν ηταν κινηση οικονομικά ορθη!!! Ομως το εκανα για την αισθηση του καινούργιου, της κούτας. Τωρα επιλέγουμε, σχεδον καινουργια, ελαφρως μεταχειρισμένα και αποφεύγουμε τις κούτες γιατί κοστίζουν 16...18...21...25...!!!!
Ασχετα με τις αλλαγές και τα χρηματα, το εργαλείο ειναι πολύ εντυπωσιακο και σχεδον πολεμικό. Με τιποτα ομως 21.000+!!! Δεν ξερω αν θα το επαιρνα και στις καλές εποχές, ειναι ομως ομορφο! |
|
|