|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΙΑΣ BMW-ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?
Οσοι εχετε κανει και το σερβις των 20.000 ας αρχισετε να μαθαινετε να κανετε σερβις μονοι σας. Οι οδηγοι υπαρχουν καθως επισης και ατομα που εχουν την διαθεση να βοηθησουν.
4 λιτρα λαδι castrol 20w50 ορυκτελαιο 20 ευρω φιλτρο λαδιου ΜΑΝΝ 8 ευρω Βαλβολινη castrol 75w90 9 ευρω 4 μπουζι NGK 27 ευρω Τακακια πισω EBC 22 ευρω Τσιμουχα διαφορικου ... sponsored by vasorfa Συνολο 86 ευρω Το να κανεις σερβις στην αγαπημενη σου μοτοσυκλετα παρεα με φιλους αξια.... ανεκτιμητη!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Θεσσαλονικη αδερφε... Χαλαστρα για την ακριβεια!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Θα ξαναρωτησω ποιο μαγαζι??!! αμα ειναι να παρουμε!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Syntrax με 9 ευρώ? Στέλνει με ΚΤΕΛ?
|
|
|||
|
|||
και καλά ρε παιδιά αν τα κάνω μόνος μου και μετά πάθη κάτι τη να πάω να τούς πω ?
ότι κάνω μόνος μου το service , τα φρένα το καταλαβαίνω αλλά τα άλλα και όταν είναι και στην εγγύηση??? |
|
|||
|
|||
Θοδωρή, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα όπως παρουσιάζονται !
Ο καθένας έχει την κρίση και τη λογική να κάνει τις επιλογές του, αλλά κυρίως να δέχεται και τις συνέπειες αυτών ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έτσι!!!! |
|
|||
|
|||
Εε!Να γράψω και εγώ..γιατί ζήλεψα λίγο
Servis 60.000 χιλιομέτρων Το συνεργείο..48 γιούρα..(διαγνωστικό,βαλβίδες,διάφοροι έλεγχοι..που ποτέ δεν γίνονται!) Εγώ..87 γιούρα..(βαλβολίνες 1lit/9€, λαδάκια 44€, φίλτρο λαδιού 14€, φίλτρο αέρα 20€) Σύνολο 135€ Έπρεπε να αλλάξω και υγρά συμπλέκτη και φρένων αλλά αργότερα..που θα βρώ λίγο χρόνο. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πίσω κάγκελα Kappa ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ για R1200GS | Translatoras | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 02-05-2011 23:50 |
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΑΣ! | Apirathos | Καλώς ήλθατε | 24 | 23-01-2011 09:58 |
BMW 1150GS ΠΟΣΟ ΚΑΙΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; | Lias | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 17-01-2011 20:47 |
ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΜΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ | HERC | Διάφορα | 7 | 22-11-2010 11:25 |
ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ..;; | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 29-03-2010 15:14 |