|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόστιμο για κράνος;
Απόσπασμα:
Αντιδρας αρνητικά στο θέμα μόνο και μόνο για να πεις την ντεμεκ αντιδραστικη σου θεωρία πάνω στο θέμα. Θέτεις προβληματισμούς για φτωχούς και πλούσιους και αλλά τέτοια χωρίς νόημα. Είσαι και άσχετος περί ποδήλατων και της χρήσης τους. Το αυτονόητο βρε αδελφέ: Το ποδήλατο είναι όχημα μεταφοράς όπως και κάθε άλλο όχημα μεταφοράς και οφείλει ο χρήστης του να σέβεται τον κ.ο.κ. Το ότι οι χρήστες του στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιουν κράνος, αυτό το αφήνω σε σένα να το απαντήσεις. Εστάλη από ΤΑΠΑΤΟΚ-ΤΑΠΑΤΟΚ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
να μην πω σε περίπτωση ατυχήματος που εμπλέκεται και άλλος για το "κρίμα" που θα κουβαλάει για μία ζωή...
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=xurxes;951775]τελικα είναι θέμα παιδείας
να παρακαλας τον άλλο να φορά κράνος και να μην το καταλαβαίνει..... τα αυτονόητα!!!!!!!! τζάμπα φαιά ουσία για το κεφάλι του αλλού πού ναι κ αγυριστο...... αναφαιρεσαι σε κατι συγκεκριμενο βασιλη η γενικα το λες; τελικα κανεις δεν διαφωνει στο οτι πρεπει να γινεται χρηση κρανους αλλα το αρχικο θεμα ειναι για την επιβολη προστιμου. εκει θελουμε να ακουσουμε τις αποψεις σας. |
|
|||
|
|||
Μα καλα παλι στο ίδιο λάθος θες να πέσεις αφού είσαι πρόβατο εκτός μαντριού (παρέας)
|
|
|||
|
|||
τι δε καταλαβαίνεις;;;;;;
στα γραφόμενα μου......κ έχεις απορίες!!!! εσυ τι λες για αυτο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μπορει να διαφωνουμε μπορει να λεμε εντονα την αποψει μας αλλα δεν δεχομαστε ουτε αφεντικα ουτε ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ.,.,., και αν εχεις προβλημα με τον πασχαλη μην ριχνεις χολη για την παρεα.,.,. φιλικα και προς διευκρινηση για να μην υπαρχει λαθος εντυπωση!!!!!! Last edited by ilias vara; 30-09-2013 at 17:45. |
|
|||
|
|||
αν θα μας ήξερες, κ ερχοσουν σε κανά καφέ.....λέω εγώ τώρα
θα καταλαβαινες κ την γλώσσα του πληκτρολογιου μας μην κανείς τον ξερολα σε θέματα που δεν μπορείς να χεις γνωμη (στα περί "μαντριου"......εννοείτε ) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το θέμα ειναι ένα και μονο ένα κατα πόσο ο καθένας μας μπορει να ειναι ο "προστάτης" της ασφαλείας του αλλου αυτο και κανένα αλλο . Οποίος θεωρεί οτι προκαλώ παρακαλω να μη με πάρει στα σοβαρά |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
στο "θεμα παιδειας". που την ειδες?..... βασιλη καταλαβαινω το δεσιμο σου με τον πασχαλη και καλα κανεις αλλα ελπιζω να μην κανεις το λαθος να σε οδηγησει ο παρορμητισμος σου... το θεμα κρανος εχει ληξει. πλεον υπαρχει θεμα γραφης και συμπεριφορας. εχω καθε διαθεση να σταματησει εδω το οποιο θεμα, αρκει να μην προκαλουμαι. με εκτιμηση βασιλη που την εχω μεχρι τωρα... καλο μεσημερι |
|
|