|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW και σπασμενο μοτερ.......
Ωχ!! Σορυ, Dimitrism ηθελα να πω
Δηλαδη ξαφνικος θανατος, τινα πεις;; Θα ηταν ενδιαφερον παντως να μαθαιναμε την αιτια |
|
|||
|
|||
ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΦΡΑΓΚΟ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΑΥ ΕΝΑ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 2400.ΚΕΡΔΟΣ 1400 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΤΕΡ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σε αποζημειωνουν με την αριστη οδικη συμπεριφορα και την αισθητικη? οταν ομως παρουσιασει το α η β προβλημα και πας στο ταμειο μιας και θα εισαι ισως εκτος εγγυησης και σου πουν την λυπητερη 2000+++ τοτε πιστεψε με δε θα σκεφτεις την αψογη οδικη συμπεριφορα ουτε και το γοητρο του κατασκευαστη. απλες ελληνικες κουβεντες.καποια πραγματα ειναι αδικαιολογητα για τετοιες μηχανες. |
|
|||
|
|||
Όταν είσαι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λες.
Εγώ πάντως αν στην εποχή που ζούμε, που πραγματικά βγαίνει τσίμα τσίμα, ένα ωραίο πρωί μου λέγαν δώσε 3.000 θα τους έβριζα, θα έβαζα μοτέρ απ' έξω για να μην τους έχω υποχρέωση μετά θα την πουλούσα και δεν θα ξανααγόραζα BMW. Σιγά μην τους πω και ευχαριστώ που μου πουλάνε κινητήρα με 8.000 ευρώ, ΕΛΕΟΣ Δεν θα το δεχόμουν. Και θα ξαναπάρεις ΒΜW? Δηλαδή αν είχες ένα αμάξι CITROEN και σου πηδούσε την ψυχολογία θα ξαναέπερνες CITROEN? λέω εγώ τώρα. Περι ορέξεως βέβαια...... Πάντως άκου λίγο τον FAST AND FURIOUS. Eπιμένει ο άνρωπος. Μήπως ξέρει κάτι? Και κάτι άλλο φίλε αν μου συνέβαινε η ψυχολογία μου θα ήταν χάλια. Προσπάθησε να την βγάλεις όσο μπορείς καθαρή ψυχολογικά. Αν είναι να σου σπάσουν τα νεύρα, χάσε κάτι παραπάνω και να πάνε να κουμπουριαστούν που λένε στο χωριό μου. Γι' αυτό ξαναλέω: ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ |
|
|||
|
|||
με κλειστα ματια ακου τι θα σου πει ο fast and furious.Εμενα με εφτιαξε........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
UNSTOPPABLE!!!!!
Δεν μπορεσα......θα εσκαγα!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οπως ειπα, το mail το εστειλα. Απλα τωρα θα περιμενω μια απαντηση. Εαν η απαντηση ειναι αρνητικη θα το φτιαξω και ισως το πουλησω. Εαν ομως μου κανουν μια καλη εκπτωση στην λιανικη τιμη τοτε τα πραγματα αλλαζουν....... Ρε παιδια σε αυτην την κατηγορια τι αλλο μηχανακι να κοιταζα? (το VStrom εξαιρειται.....) |
|
|||
|
|||
μη χάσεις εσύ........ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν ξερω αν θα αγοραζα ποτε BMW, αλλα αυτο συνεβαινε, απο ολη τη γκαμα, μονο το GS800 και το RT1200 μου κανουν κλικ... Οσο αφορα τα 8000 ευρω που χαριστικά γινονται ΜΟΝΟ(!@$) 2500 μου εριξαν το σαγονι στο γραφειο! Μανουλα μου! Τι νομιζουν οτι ειναι τα ευρω, ηλιοσποροι?? Τι θα ελεγες να παρεις οτι περισεψε απο το κινητηρα σου και να πας και σε καποιο αλλο συνεργειο για προσφορα επισκευης? Δεν μπορει να καταστραφηκε ολοσχερως το μοτερ επειδη κοπηκε η μπιελα! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανταλλασεται μπαρα μοτερ 1150gs | John1150 | Ζήτηση | 4 | 29-11-2010 13:39 |
Χωρίς ΟΣΕ και Προαστιακό από τη Δευτέρα και σχεδόν όλη την εβδομάδα | riko46 | Ελλάδα | 3 | 26-10-2010 03:13 |
Μετά από Aldi και Fnac φεύγει και ο “Τιτάνας”; | gsmaniac | Επικαιρότητα | 9 | 25-10-2010 01:29 |
Το καλύτερο μοτερ για σουβλα | capo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 03-05-2010 18:44 |