|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: GS Forum Adventure Training Level I την Κυριακή 23/10/1
|
|||
|
|||
Απίστευτη εμπειρία,το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους συμφορουμίτες.Βλέπουμε την πραγματική δυνατότητα της μηχανής μας.Ξεφεύγεις και παράλληλα μαθαίνεις πολλά και χρήσιμα πράγματα και τεχνικές που βελτιώνουν τις οδηγικές μας ικανότητες είδικα στο χώμα και όχι μόνο.Ευχαριστούμε τον Τάκη Μανιάτη και το επιτελείο του καθώς και την ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης Αρκά,EVANSLAM,Δαναό,Staga1200,Sliv,Rek....
Γι'αυτό GS FORUM. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Aστεία - αστεία, μήπως το κάνουμε πράξη αυτό που λέει ο Βαγγέλης ??? Δεύτερο εβδομαδιαίο καφέ στο Λαύριο ???
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλή εμπειρία.. Όποιος θέλει να ασχοληθεί με το χώμα να το πρακολουθήσει το μάθημα ανεπιφύλακτα..Εκεί μπαίνουν οι βάσεις παίδες και εξοικιωνόμαστε με την μοτοσυκλέτα μας..Ένα μεγάλο μπράβο στον Τάκη και τον Βασίλη για την σχολή τους (φιλόξενος χώρος και δεν έλειπε τπτ) και ευχαριστώ προσωπικά το forum και την παρέα μας για την παρουσία του σε όλα αυτά..
Εγώ να πω την αλήθεια θα το ξανακάνω το 1.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ενα μπράβο και απο εμένα σε όσους έλαβαν μέρος στο μάθημα...
Μακάρι να συνεχίσετε να λασπώνεστε ...γιατι τα ωραία ξεκινάνε εκεί που τελειώνει η άσφαλτος .... Ολα τα λεφτά ο Γιάννης (MARK) που ήρθε δίπλα μου μές τον ιδρώτα αλλά με ενα χαμόγελο μεχρι τα αυτιά...αυτό πιστεύω λέει πολλά.... Να είστε όλοι καλά..... |
|
|||
|
|||
Ερώτηση: Είμαι η μόνη πιασμένη σήμερα???
Το μάθημα ήταν εξαιρετικό! Χρειάζεται απαραιτητα σε όποιον θέλει ή έχει ασχοληθεί με το χώμα. Εμαθα πολλά πράγματα, κατανόησα καλύτερα πράγματα που είχα ήδη ακούσει, έλυσα πολλές απορίες που μου είχαν δημιουργηθεί, κατάλαβα σε θέματα τεχνικής ποιο ήταν τελικά το σωστό και γιατί ή τι ήταν αυτό που έκανα λάθος και δε με άφηνε να προχωρήσω (σε προηγούμενες βόλτες που είχα κάνει)...ωστόσο μέχρι να φτάσω στο σημείο αυτά που κατανόησε το κεφάλι μου να τα κάνει πράξη (και μάλιστα αυτόματα αν γίνεται) το σώμα μου θέλει προσωπική δουλειά.... η χαρά της προπόνησης τώρα λοιπόν! Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία με όλους και τα ξαναλέμε στο level 2 όταν έρθει η ώρα! Last edited by vaelsod; 24-10-2011 at 10:56. |
|
|||
|
|||
Ντριφτ θα έχει?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν είσαι η μόνη Ελίνα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GS Forum Adventure Training Level II την Κυριακή 25/9/11 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 173 | 02-11-2011 15:38 |
Adventure Training Level I την Κυριακή 11/9/2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 116 | 20-09-2011 01:05 |
GS Forum Adventure Training την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 269 | 10-06-2011 00:18 |