|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κατασκευή πίσω χαμηλού φτερού για 1200gs
Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι το μπράτσο Α κινείται διαφορετικά από το μπράτσο Β. Αυτό γίνεται γιατί είναι πιασμένο σε διαφορετικούς άξονες περιστροφής το καθένα. Σαν αποτέλεσμα θα είναι με τις πολλές συσπάσεις της ανάρτησης, ένα από τα δύο μπράτσα να καταπονείται περισσότερο και στο τέλος να σπάσει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δημήτρη σήμερα το βάψαμε ΜΑΤ και θα βάλω και φωτογραφίες όποτε μπορέσω, είναι φοβερό. Όντος είναι απίστευτο και από ότι μου είπε ο Χρήστος θα το κοιτάξει αν μπορεί να το κάνει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
για τα σημεια στηρισξης το συζητησατε με τον Χρίστο? |
|
|||
|
|||
Εμείς πότε θα πάρουμε κανένα να το βάλουμε στο μωρό μας?
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=manro;196421]Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι το μπράτσο Α κινείται διαφορετικά από το μπράτσο Β.
Αυτό γίνεται γιατί είναι πιασμένο σε διαφορετικούς άξονες περιστροφής το καθένα. Σαν αποτέλεσμα θα είναι με τις πολλές συσπάσεις της ανάρτησης, ένα από τα δύο μπράτσα να καταπονείται περισσότερο και στο τέλος να σπάσει. Φιλε manro, Νομιζω πως και τα δυο σημεια στηριξης ειναι σταθερα και απο οτι βλεπω στο ιδιο κομματι του διαφορικου και δεν ειναι αξονες περιστροφης, οποτε δεν τιθεται θεμα καταπονησης...! Συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια Χρηστο! φιλικα παντα.... ] |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μου είπε ότι δεν έχει πρόβλημα αλλά θα του το ξανά αναφέρω και θα το δούμε από κοντά, όταν γυρίσει από διακοπές |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έκανα 700 χιλιόμετρα και δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα, κανένα σημάδι κόπωσης και κανένα συντονισμό. Σπάνια άκουσα μερικούς θορύβους οι οποίοι θα εξαλειφτούν μετά από τοποθέτηση αφρώδες ταινίας. Έκανα 20 χιλιόμετρα σε χωματόδρομο που είναι μόνο για 4*4 και δεν είχα πρόβλημα καθώς επίσης και στα τα νερά όπου είναι αποτελεσματικότατο. Μίλησα σήμερα με τον Χρήστο και μου είπε ότι θα το βάλει σύντομα στην παραγωγή. (Σεπτέμβριο!!!) Με μικρή επιφύλαξη και ελπίζω να μην κάνω λάθος, το φτεράκι θα το προμηθευόμαστε μέσο του Κ. Σαββίδη. Για το φόρουμ θα έχει καλύτερη τιμή, την οποία δεν θα μπορεί να την επιτύχει ιδιώτης αλλά το τελικό ποσό θα το μάθουμε σε λίγο καιρό. |
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφο και πολύ πρακτικό αξεσουάρ! Αναμένουμε νέα για να ξεκινήσουν οι παραγγελίες!!
|
|
|||
|
|||
Συνεχίζοντας τις δοκιμές και άφου έχει φάει μπόλικα χιλιόμετρα (και ο Ανδρέας και το φτερό) είμαστε σε καλό δρόμο.
Πρόβλημα στρεβλώσεων δεν θα υπάρχει γιατί η βάση του φτερού είναι τρία κομμάτια και η κίνηση μεταξύ τους είναι ελάχιστη, οπότε πλαστκό και αλουμίνιο δένουν και κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους. Εγώ είμαι σίγουρος και μπορώ να δώσω (που έτσι κι αλλιώς δείνω) εγγύηση, τουλάχιστον ένα χρόνο. Θα υπάρχει κατ΄επιλογή, όποιός θέλει, η δυνατότητα να βάφετε σε Ματ χρώμα που όντος είναι πολύ καλύτερο Ελπίζω ότι στο τέλος της άλλης βδομάδας θα έχουμε έτοιμο προϊόν προς παράδοση. Για το φόρουμ η προσφορά θα σταλεί από τον Σαββίδη και θα είναι πολύ καλή. Αυτά προς το παρών και για ότι άλλο....εδώ είμαστε. Σημειωστε δε ότι το προτζεκτ GS δεν έχει τελειώσει, αλλά μόλις άρχισε. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λασπωτήρας πίσω τροχού για GS 1200 | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 36 | 15-03-2011 11:31 |
σελα για 1200gs | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 25-05-2010 10:18 |
Τριβάλιτσο για 1200gs | solist7 | Ζήτηση | 1 | 25-03-2010 08:41 |
TIP για 800GS & 1200GS | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 15-12-2009 18:07 |
Το πρώτο ηλιακό κινητό τηλέφωνο χαμηλού κόστους............. | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 07-03-2009 14:41 |