|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ρολοϊ τυπου Bmw
|
|
|||
|
|||
Έχουμε λοιπόν:
MARK ->1 μπλέ 1 μαύρο vasilis.vasilis -> 1 THANOSEOD -> 2 sliv -> 1 christosg -> 1 phoenix -> 1 omorfantras-> 2 μπλε anegis -> 1 N4pSt3R -> 1 PeterV-> 1 μπλε 1 μαύρο alekni -> 1 Arkas -> 1 gentleman -> 1 thomas100 -> 1 mpekas kostas -> 2 μπλέ 1 μαύρο Vagos -> 1 GAGARIN -> 2 Papadopaidi -> 1 jets -> 2 slane -> 1[/QUOTE] Sent from my iPad using Tapatalk Pro |
|
|||
|
|||
παιδια κανετε quote σε λαθος λιστες συμμετοχων και εχει χαθει αρκετος αριθμος ...
|
|
|||
|
|||
θελω και εγω ενα grey
και δυο μπλε Last edited by NIKOS PAPADOPOULOS; 23-10-2013 at 19:10. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγω έκανα την λαλακία γιατί ήθελα να βάλω ένα μπλε ένα μαύρο ..,,, Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Λοιπόν γράφω άλλη μια τη λίστα όπως την έχω από την αρχή σημειώσει με σειρά δήλωσης ενδιαφέροντος οκ?
Αν κάποιος δεν δει το όνομα του να κάνει μια παράθεση με σχόλιο.Κ αν έχω κάνει κάπου λάθος διορθώστε με MARK -> 1 μπλε 1 μαύρο Vasilis.vasilis -> 1 μπλε THANOSEOD -> 2 μπλε sliv -> 1 μπλε christosg -> 1 μπλε 1 μαύρο phoenix -> 1 μπλε anegis -> 1 μπλε omorfantras -> 2 μπλε N4pSt3R -> 1 μπλε peterv -> 1 μπλε 1 μαύρο alekni -> 1 μπλε Arkas -> 1 μπλε gentleman -> 1 μπλε thomas 100 -> 1 μπλε mpekas kostas -> 2 μπλε 1 μαύρο Vagos -> 1 μπλε GAGARIN -> 2 μπλε Papadopaidi -> 1 μπλε Jets -> 2 μπλε Slane -> 1 μπλε Mathosalas -> 1 μπλε Staga1200 -> 1 μπλε 1μαύρο BMW1150RT -> 1 μπλε 1 μαύρο Evanb -> 1 μπλε 1 μαύρο Giannme -> 1 μπλε 1 μαύρο KOSTIS-GS -> 1 μπλε 1 μαύρο nikosgs -> 1 μπλε NIKOS PAPADOPOULOS -> 1 μαύρο 2 μπλε. Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον. Κ Επειδή είδα κάπου αναφορά για τα χρήματα,ακόμα δεν θα κάνουμε κάτι για να δω πόσα τμχ και τι τελική τιμή θα έχουμε. Συνολικά είμαστε στα 44 ρολόγια και στα 50 Η τιμή πάει στα 10 ευρώ. sent from the deep ocean..... now Free |
|
|||
|
|||
Αφού θελουμε μερικά κομμάτια ακόμη...
Πρόσθεσε 2 μαύρα ακόμη... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Γειά σου Μαρία..
Βάλε και σε μένα 1 Μπλε + 1 Μαύρο. |
|
|||
|
|||
και εγω μεσα παιδια,1μαυρο και ενα μπλε!
|
|
|||
|
|||
Ενα και για μενα μπλε παρακαλω...
|
|
|