|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης - Ειδικές τιμές προσφοράς προς τα μέλη του GS Forum !!!
Θα μιλήσω ξανά αύριο με τον προϊστάμενο του καταστήματος ...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης - Ειδικές τιμές προσφοράς προς τα μέλη του GS Forum !!!
Καλημέρα, θα ήθελα να περάσω και εγώ την μηχανή μου ΚΤΕΟ.
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα,
Δεν είδα το θέμα νωρίτερα Σκοπεύω να πάω αύριο τη μηχανή μου στο ΚΤΕΟ. Αν προλαβαίνουμε να κάνουμε κάτι .... Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι αναλογο στην Πατρα? Εχτες κατεβαινοντας προς Πυργο σταματησα στην Ανδραβιδα σε καποιο ΚΤΕΟ επι της Εθνικης Οδου & το κοστος............35€
Ευτυχως μονο ρωτησα |
|
|||
|
|||
Πηγα σημερα 12.00 η ωρα.
Η αναμονη ηταν λιγοτερο απο 2 ωρες. Εννοειται οτι δε καθησα. Θα παω αυριο πρωι-πρωι ελπιζοντας οτι η αναμονη θα ειναι μονο μιαμιση ωρα. Εχω φωτο απο τα μηχανακια που περιμεναν στην εισοδο, αλλα καλυτερα να μη την ανεβασω. Στην πίτα σαν ψεμα ... μαζευτηκαν λιγοτερα. |
|
|||
|
|||
αυριο ΚΤΕΟ παρεα με το φιλαρακι μου....κερναω καΙφε.....
και μια θεση για μενα προεδρε τι ωρα θα πας |
|
|||
|
|||
Είσαι πολύ άπλας, ο καφές είναι δωρεάν
|
|
|||
|
|||
Ανοίγουν στις 8. Κ ο κόσμος περιμένει από εξω. Λεω ν ειμαι 8 κ κάτι εκεί. Είσαι μέσα;
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Γνωρίζει κανείς ποια είναι η κανονική τιμή εκει ????
|
|
|||
|
|||
ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ,.,,.,
|
|
|