|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΧΙΟΥΜΟΡ - Για να "ξεφεύγουμε" λίγο απ' τις σκοτούρες .....
Απόσπασμα:
Πέρα από τ' αστείο ..... μου θύμισε μια Ελληνική παροιμία ...
"Ξέρεις γιατί ο λύκος έχει χοντρό σβέρκο" ???????? ..... γιατί κάνει τις δουλειές του μόνος του .... Έτσι κ ο καημένος ο "θείος" .... δεν έχει ανάγκη κανέναν ....
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ωραίο κόλπο για μένα που δεν γουστάρω τα λάδια
|
|
|||
|
|||
Ο άντρας στην σύζυγό του:
- Αγάπη μου, δεν μπορώ να σε βλέπω να τυραννιέσαι έτσι μέσα στην κουζίνα όλη μέρα. Σε παρακαλώ, πιάσε μου δυο μπύρες, και κλείσε την πόρτα της κουζίνας! Ένας γκέι φαντάρος κάνει σκοπιά στο στρατόπεδο. Εκεί που κάθεται αμέριμνος μες στην καλή χαρά περνάει ο στρατηγός! - Αχ καλέ, ένα μανάρι!!! λέει ο φαντάρος. Εκνευρίζεται ο στρατηγός, βάζει φωνή και του λέει: - Πως λέγεσαι, ψάρακα; Παρουσιάσου!!!! Αφού παρουσιάζεται ο φαντάρος, γυρίζει ο στρατηγός, δείχνοντας το ένα εκ των τριών αστέρων που έχει στο γαλόνι και του φωνάζει: - Τι είναι αυτό, ψάρακα;; - Ένα αστεράκι, λέει με νάζι ο φαντάρος. - Κι αυτό τι είναι ψάρακα;; λέει δείχνοντας με νεύρα το δεύτερο αστέρι. - Aλλο ένα αστεράκι, λέει με το ίδιο νάζι ο φαντάρος. - Και αυτό τι είναι, ψάρακα;;;; δείχνοντας το τρίτο αστέρι και τρομερά εκνευρισμένος πια... - Ένα τρίτο αστεράκι!!! (στον κόσμο του αυτός...) - Και πως πρέπει να με φωνάζεις, ψάρακα;;;;; - Ουρανέ μου....;;;; |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
X 2 ....
|
|||
|
|||
Υπολογίζεται ότι 1 νέος που τελειώνει σήμερα το σχολείο στα 18, με το νέο συνταξιοδοτικό θα πάρει σύνταξη στα 88.
Όλο μαζί 11888. > Τυχαίο? Δε νομίζω |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλοοοοοοοο
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου '09 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 64 | 10-09-2009 02:23 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου '09 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 46 | 04-09-2009 05:13 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου '09 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 60 | 03-09-2009 04:52 |