|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ελαστικά Heidenau
Απόσπασμα:
φίλε εγώ το νιώθω αυτο που λες πάρα πολύ ελάχιστα πάνω απο τα 180.,,., έριξα και 200άρες και βλέπω οτι το λάστιχο πατάει καλά.,., αλλα μην τρελαθούμε κιόλας το λάστιχο είναι 50-50., δεν είναι για τελικιάσματα.,.,. γιά τσέκαρε ζυγοστάθμιση.,., |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εσένα σε βλέπω να τα αλλάζεις....σε 6000km.......κατσιμο δεν εχεις!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το κανα test-ride.,., |
|
|||
|
|||
καλημέρα σε όλους ,
Φτάνει η στιγμή για να αλλάξω λάστιχα και εγώ. Παρακολουθώ το θέμα γιατί δεν έχω αποφασίσει τι να βάλω ακόμα, η μηχανή μου είναι F 650 GS (twin) Εμπρός ελαστικό 110/80 - 19 Πίσω ελαστικό 140/80 - 17 Υπάρχουν λάστιχα για τέτοιους τροχούς ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
110/80-19 κοστίζει 100 ευρώ 140/80-17 κοστίζει 130 ευρω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ Γιάννη, έτσι ακριβώς είναι elrodeo77 και αν το αποφασίσεις, ακολουθείς την διαδικασία. Εκείνο που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι η φύση του ελαστικού, αν δεν μπαίνεις χώμα μην μπεις στην διαδικασία, το Heidenau scout k60 είναι ον-οφ ελαστικό.... Ενα δεύτερο θέμα είναι με τις διαστασεις, μπορείς να βάλεις πίσω και το 150/70-17 νομίζω. Για ψάχτο λίγο, τα 800αρια 150 δεν φορανε πίσω? |
|
|||
|
|||
κατά μέσο όρο μια φορά τον μήνα πάω μια χωμάτινη βολτίτσα (περίπου 20-30 χλμ) . μην φανταστείς με τρελούς μάχιμους ρυθμούς, αλλά έχω κάνει διαδρομές που τα λάστιχα μου με δυσκόλεψαν πολύ και ένιωσα ανασφάλεια. καιρό τώρα σκέφτομαι ποια λάστιχα θα είναι τα επόμενα μου......ώστε να καλύπτουν στο μεγαλυτερο δυνατό ποσοστό τις ανάγκες μου. ακόμα το σκεφτομαι όμως
|
|
|||
|
|||
Αν κανεις καθε μηνα χωμα τοτε ειναι μια καλη προταση τα λαστιχα αυτά.
|
|
|||
|
|||
καλησπερα....
δεν εχω ιδεα γι αυτα τα λαστιχα αλλα θελω να τα βαλω φοραω τα continental trail attack κ ειμαι ευχαριστημενος, το θεμα μου ειναι οτι θελω να πειραματιστω κ λιγο στο χωμα ...καταλαβαινεται αλλα με αρεσει πιο πολυ το γρηγορο ''στροφιλικη '' σε ασφαλτο κ ΔΕΝ θελω να το χασω αυτο αν βαλω τα hidenau θα μπορω εστω να κινουμε λιγο σβελτα σε ασφαλτο η θα εχω θεμα ? προσοχη... δεν εννοω να πηγαινω το ιδιο οπως θα πηγαινα με ενα ασφαλτινο ελαστικο κ να εχω το ιδιο κρατημα ....εννοω ΑΠΛΑ να πηγαινω μεχρι ενα σημειο λιγο σβελτα.... |
|
|||
|
|||
Σήμερα τα εκανα πρωτη βόλτα 60 κμ,
συγκρατημενος, λογω στρωσίματος πολυ γρηγορη κωρονα, πλαγιαζουν πολυ πιο ευκολα απο τα EXP, Δεν καταλαβα αυτη τη φιλοσοφια, μάλλον για καλυτερη συμπεριφορα στο χώμα? Ελαφρος θόρυβος απο εμπρος απο τα 70 μεχρι τα 110 μετα εξαφανιζετε στους γενικοτερους θορυβους, σε σχεση με τα TCK80 πολύ λιγότερος, επίσης μια άλλη αισθηση σε σχεση με το EXP μαλλον το τακουνακι εμπρος. Το πισω καθολου θορυβο, δεν καταλαβα ότι εχω τακούνια..εκτος απο την γρηγορη γεωμετρια... Στο χωμα λιγα χμ καμμια 10αρια εκανα σε χαλικωτο δρομο, εδειξε καλη κ ισσοροποιμενη αισθηση. Πιστευω οτι στη λασπη δεν θα τα παει το ιδιο καλα... Σε γενικες γραμμες νομιζω οτι ειναι λαστιχο που θα δειξει τις αρετες του GS ... Παντως στην ασφαλτο, βασιζομενος κ στα λογια του Μιχαλη του Τσιχλα το ανεβασα στις στροφες προς τουννελ Αρτεμισιου με 160-170 gpsατα, τραινο... θα δείξει... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελαστικά Heidenau. Απόψεις;; | yannis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 28 | 20-10-2011 06:50 |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 12:30 |
Heidenau K60 | Ionlab | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 19 | 05-10-2009 16:57 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |