|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp!
Καλή συνέχεια παιδιά και περιμένουμε νέα σας! Περιτό να πως πως ζηλεύουμε όσο δεν φαντάζεστε !!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
με το καλο να προσεχετε.θα περιμενουμε φωτο σας!
|
|
|||
|
|||
Γειά σας φίλοι μου! Φτάσαμε Κοπεγχάγη αργά το απόγευμα κ είμαστε καλά! Αύριο θα σας περιγράψω το ταξίδι αυτό, γιατί τώρα, έχω μια κούραση.....άλλο πράγμα! Δεν μπορώ όμως να μην σας διηγηθώ τούτο :
Πάω στο Hard Rock Cafe να αγοράσω ένα T-Shirt, κ πιάνω την συζήτηση με τον πωλητή στα Αγγλικά. Κάποια στιγμή λοιπόν με ρωτάει, "Έλληνας είσαι?". Ναί του απαντάω, πως το κατάλαβες? κ μου λέει..."My husband is from Greece". Σκέφτομαι λοιπόν πως έκανε λάθος, κ του λέω.... You mean, your wife is from Greece. Κ μου λέει.... "No, my husband is from Greece"! Ξερός εγώ! Jefe |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ας ελπίσουμε ότι ο "άντρας" ήταν ο Έλληνας ..... Όχι πως έχει μεγάλη διαφορά, αλλά ..... άλλο είναι νάσαι από πάνω .....
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
τι αλλο θα ακουσουμε!!!!!
καλη συνεχεια!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Eίναι Έλληνας..... Jefe |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ Στράτο. Καλό βράδυ! Jefe |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ουφφφ ... τώρα ησύχασα ....
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Riding Nordkapp in winter | Michael Chatzilias | Διάφορα | 14 | 06-04-2010 09:47 |
Ημερολόγιο αγώνων ΟΜΕ 2010 (οριστικό) | kostasvar | Αγώνες | 2 | 17-02-2010 13:21 |
Ημερολόγιο μοτοσυκλέτας | soter3gm | Πλοήγηση - Hardware και Software | 5 | 23-11-2009 11:57 |
Nordkapp | NikosGus | Ταξίδια στο εξωτερικό | 34 | 27-07-2009 22:35 |
το Ημερολόγιο του Καθημερινού Ακτιβιστή | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 28-01-2009 01:57 |