|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ομαδική αγορά σε "ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ"
Φίλε Βασίλη, ναι .... δεν υπάρχει πρόβλημα ...
Αν θέλεις να τα τοποθετήσεις μόνος σου ή τα θέλεις για μελλοντική χρήση, τα αγοράζεις τώρα στο χέρι κ τα τοποθετείς όποτε σου χρειαστούν .... Πάντως, η προσφορά δεν έχει καταληκτική ημερομηνία, οπότε μην βιαστείς αν δεν τάχεις άμεση ανάγκη ....
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν οχι ασε τα υπονοουμενα και πηγαινε παιξε αλλου! |
|
||||
|
||||
Τιμές, φωτό κ γενικές πληροφορίες για παραγγελία ..... εδώ !!!
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απο κει και περα,αν διαβασεις προσεκτικοτερα τι γραφω,θα διαπιστωσεις(λογικα παντα) οτι δεν υπαρχει κανενα μα κανενα υπονοουμενο.ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ. Ξεκαθαρο ειναι τι θεωρω εγω προσωπικα "ομαδικη προσφορα".... Οπως επισης ΞΕΚΑΘΑΡΟ ειναι οτι,οταν αυτην την τιμη την βρισκω ως μεμονομενο ατομο στην αγορα,τοτε με συγχωρεις το θεωρω ΚΟΡΟΙΔΙΑ να εχει και η ομαδικη την ιδια τιμη.!!!! Αλλα για να σε δικαιωσω και λιγο,δεν ημουν ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ στο ποιος μας κοροιδευει.. Δεν ειναι ομως δικη μου δουλεια.Ειναι δουλεια αυτων που εκαναν την "συμφωνια". Παρεπιπτοντως λοιπον και χωρις μεγαλο "τρεξιμο" λογω ελλειψης χρονου,εχουμε και λεμε... 1)Τασουλης 39,60/ζευγαρι,χωρις τοποθετηση 2)Ψυχογιος 40 με τοποθετηση 3)Brake shop 40 με τοποθετηση 4)Rider's shop 40 με τοποθετηση Η τιμη αφορα τα μπροστινα ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Οσο για το "παιξιμο".....ειναι δικο σου το προβλημα κι οχι δικο μου αν δεν δεχεσαι διαφορετικη γνωμη.Εκτος αν εννοεις οτι δεν πρεπει να ψαχνομαστε,που αυτος ειναι κι ο ρολος και σκοπος ενος forum... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και ρώτησες τα παραπάνω μαγαζιά, δεν τους ρωτούσες και για τιμή ομαδικής; Πέρα από το γεγονός ότι οι τιμές που αναφέρεις είναι αμφισβητούμενες, τουλάχιστον σε μία από τις περιπτώσεις, ο λόγος που χρειάζεται η γραπτή προσφορά, είναι για να δεσμεύονται οι έμποροι γραπτώς! Πολλές φορές, ένας επιχειρηματίας, επειδή τη συγκεκριμένη ημέρα δεν έχει κάνει σεφτέ, επειδή ο πελάτης μπορεί να είναι "κολλητός" του, επειδή έχει στοκ προηγούμενης αγοράς, πάρα πολλά επειδή που δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε, δίνει μια τιμή "σκοτωμένη". Όταν όμως του ζητήσεις να την δώσει εγγράφως, και μάλιστα αφορούσα σε ομαδική αγορά, τότε είτε η τιμή αλλάζει προς τα πάνω, είτε ξαφνικά προστίθεται και ο ΦΠΑ ή η τοποθέτηση, είτε απλώς δεν την δίνει! Γι αυτό ακριβώς τον λόγο, επιμένουμε στην γραπτή προσφορά - δέσμευση των εμπόρων για να μην υπάρχουν μετά αμφισβητήσεις και στεναχώριες. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αγαπητε syan,την προηγουμενη εβδομαδα εγω αγορασα απο Τασουλη και τα φορεσα μονος μου στην τιμη των 39,60/ζευγαρι.Οι τιμες απο τα αλλα μαγαζια ειναι απο λεγομενα φιλων που πανε σε αυτα και απο τηλεφωνικη επιβεβαιωση δικη μου. Οσο τωρα για το τι περιμενω,θα μου επιτρεψεις να εχω την δικη μου επιλογη σε αυτα που απαιτω απο την στιγμη που πληρωνω. Θα ηθελα ομως να μου εξηγησεις τους νομους της αγορας,μιας και απο τα γραφωμενα σου φαινεται οτι τους "γνωριζεις" πολυ καλα.... Οσο τωρα για τις εντυπωσεις,τις αντιφασεις και τα ορια αγαπητε syan,οπως εγραψα και πιο πανω,καμμια εντυπωση δεν προσπαθησα να δημιουργησω(την αποψη μου εγραψα για το τι θεωρω προσφορα),σε καμμια αντιφαση δεν επεσα(ξεκαθαρος ημουν στο οτι δεν δεχομαι να με κοροιδευει κανενας) και οποιος ξεφυγε απο τα ορια ας το ψαξει μονος του να βρει το γιατι.Κι αυτο γιατι θεωρω οτι τον καθρεπτη τον εχουμε κρεμασμενο σε καποιον τοιχο κι οχι στην οθονη του υπολογιστη μας. Αλλιως ξυδακι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όταν εγώ πηγαίνω τη μηχανή μου σε εξουσιοδοτημένο - γιατί έτσι μ' αρέσει και γιατί αυτό θεωρούσα ανέκαθεν σωστό - και θέλω 210 € για να μου τοποθετήσουν τακάκια στη μηχανή μου... και ξάφνικά βρισκεται ένας άνθρωπος που σκίζεται για το φόρουμ (είτε αυτός λέγεται Arkas είτε Λεοντόκαρδος... είτε όπως αλλιώς μπορεί να λέγεται) και μου βρίσκει την ίδια λύση με 113 €... καλέ μου φίλε ΔΕΝ με ενδιαφέρει ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω... Τους είμαι ευγνώμων για το καλό που μου κάνουν, πάω τα τοποθετώ και ανοίγω κι ένα μπουκαλάκι στο Mercedes με τα 100 € που γλύτωσα... Ευχαριστώ που με άκουσες... και με το καλό να έρθεις σε έναν απ' τους επόμενους καφέδες μας να τα πούμε από κοντά !! Last edited by CPretenteriS; 05-10-2010 at 00:27. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 08-07-2010 00:56 |
"Sold-out" σε 29 από 64 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου | MARK | Αθλητισμός | 1 | 20-04-2010 22:09 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |