|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βάλατε σημαία στο μπαλκόνι σας?
Στην οδό Αθηνάς σίγουρα.Στην πλατεία δημαρχείου. Χτες που κατέβαινα την Αλεξάνδρας είδα κάτι γύφτους που πούλαγαν.Δεν ξέρω αν θα είναι και σήμερα.Στο ύψος της σχ. Ευελπίδων.
|
|
|||
|
|||
Παντού θα βρεις!
Φτάνει να μην θες αυτή που είναι "...Ἀπ' τὰ κόκκαλα βγαλμένη..." |
|
|||
|
|||
Πράγματι πρέπει να πετάξουμε τα εθνικιστικά σύμβολα όπως η σημαία που χωρίζει τους ανθρώπους και να αγκαλιάσουμε τους Αλβανούς , τους Σκοπιανούς ….εεε συγγνώμη για τον ρατσισμό μου, ανακαλώ ….τους Μακεδόνες ήθελα να πω, τους Βούλγαρους , τους Τούρκους … Να αντικαταστήσουμε τις εθνικιστικές σημαίες που χωρίζουν τους ανθρώπους με αυτές που τους ενώνουν δηλαδή της ΑΕΚ του ΠΑΟ του ΟΣΦΠ του ΠΑΟΚ !Πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε μια σύγχρονη συγκροτημένη και προοδευτική δομή στην σκέψη μας…
... .... ..... ........... .................. ................................. Δυστυχώς εγώ παρά τις προσπάθειες απέτυχα παταγωδώς να <<εκσυγχρονιστώ>> και η γαλανόλευκη κυματίζει στο μπαλκόνι μου!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
+1200 |
|
|||
|
|||
Δεν νομίζω ότι εξεπλάγη κανείς, γενικώς..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και καλά έκανες που απέτυχες παταγωδώς!!! Ωραίος ο Τεό!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στρώνει τώρα τελευταία... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο δεύτερο αν ενοείς τις σημαίες ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ κ.λ.π, με βρίσκεις σύμφωνο. Και αυτές στα ίδια κουρέλια συγκαταλέγονται σαν "οπαδικές" μαζί με τις άλλες (ΑΕΚ και λοιπά).Άσχετα αν και εγώ κάποτε τις κράταγα στο πεδίο του Άρεως Και για να ξαναπώ.Όποιος συγκρίνει τα κουρέλια με την Ελληνική σημαία είναι τουλάχιστον "λάθος" Άντε και καλή αυριανή.Ας ελπίσουμε να μην ματωθεί αύριο καμιά σημαία στο όνομα "της σημαίας" |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελληνική πρωτοβουλία για "φρένο" στα πυρηνικά της Τουρκίας | SenseiG | Ελλάδα | 4 | 22-04-2011 08:59 |
Ελληνική πρωτιά !! | Carduelis | Υγεία | 3 | 18-06-2010 06:42 |
Μπραβο στην Εθνικη μας για την πρωτη της νικη σε μουντιαλ! | nibo | Διάφορα | 6 | 17-06-2010 21:45 |
Ελληνικα Στρατα=Διακοπες.... | Kwstas_kef | Ελλάδα | 18 | 09-09-2009 16:08 |
Τεχνικοί & πελάτες!! | Alext | Χιούμορ | 3 | 08-09-2009 08:41 |