|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κλοπή Μηχανής
Απόσπασμα:
Ώπα!! και Όλινσ "μαμά" και "σκορπιο" Ιντα που λαλείς ρε λέλο |
|
|||
|
|||
Γιάννο πέρα από την πλάκα, δίκιο έχεις, αλλά είπαμε....
Είναι άλλη κουβέντα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γιατι γελα ρε!
η Ντουκατι οταν σου πουλαει το γκαμαϊ-σαλε στα 20+χιλιαρικακια σου βαζει σοουα κ σε στελνει στη τουρατεκ για τα αφτερ μαρκετ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε δε με κατάλαβες και μάλλον φταίω εγώ. Το τεστ του τούνελ, δεν είναι τίποτα άλλο από μια απώλεια σήματος, που μπορεί να είναι και δίπλα στο σπίτι σου. (όχι το τούνελ, η απώλεια σήματος). Το θέμα είναι τι κάνει το μαραφέτι, όταν ξαναβρει σήμα. Το σύνηθες είναι:ΤΙΠΟΤΑ!!! (σε μεγάλο ποσοστό! όχι πάντα. Συνήθως θέλει επανεκκίνηση). Όλη τη δουλειά την κάνει το λογισμικό, κι αυτο πληρώνει κάποιος 200€. Τα μαραφέτια ίδια είναι Σαφώς παίζει και το είδος του gps, στην ταχύτητα προσδιορισμού της θέσεις, στο πόσους δορυφόρους απαιτεί για τη λειτουργία, πόσους μπορεί να χρησιμοποιήσει κλπ. αλλά αυτά τα βρίσκεις και 70-80€. Το λογισμικό είναι που κάνει τη διαφορά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να πάρεις Φτουκάτι
Και να βάλεις και τριβάλιτσο και μεγάλη φιμέ ζελατίνα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
που πλακωνει στο παρασυτο ολα αυτα και δεν βλεπουν οχι δορυφορο αλλα ουτε την κεραια τους... δυστυχως, ο "σωστος" κλεφτης ειναι παντα ενα βημα μπροστα απο τα αντικλεπτικα... σαφως και δεν πρεπει να αφησεις το κλειδι στη κλειδωνια (δε ζουμε στην εποχη του Πουλοπουλου) αλλα περα απο τα λουκετα και ενα αξιοπρεπη συναγερμο δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο... αποτρεπεις τα κοινα κλεφτρονια της περατζαδας να στη φανε... ο pro απλα θα κανει την δουλεια του και κανεις δεν θα παρει γραμμη τι εγινε... οπως και εγινε... |
|
|||
|
|||
μακαρι να τη βρεις φιλε αλλα οσο περνανε οι ωρες τοσο λιγοστευουν οι ελπιδες...
δυστυχως το μηχανακι γινετε βιδες... |
|
|||
|
|||
Εγω πριν χρονια μου πηραν ενα μηχανακη,και εκει που ειπα δεν υπαρχει περιπτωση να το βρω το βρηκα,και τους πιασαν κιολας......για αυτο ποτε δεν ξερεις ...εγω σου ευχομαι οτι καλυτερο.....και οπως λενε η ελπιδα πεθαινει τελευταια,αμα πεθαινε πρωτη θα μας εβγαζε και απο τον κοπο.......υπομονη..
|
|
|||
|
|||
Υπάρχει κάποιο θέμα για το GPS tracker για να γράψω δυο τρία πράγματα αφού το έχω;
Μη χαλάει και το υπάρχον θεμα δηλαδή... |
|
|||
|
|||
η μηχανή του φίλου, ηδη πρέπει να έχει γίνει τεύχοι,σε αυτες τις περιπτώσεις όσο πιο γρήγορα το ξεπεράσεις τόσο καλύτερα για σένα...κάποτε τρείς φίλοι μου μαζεύτικαν ένα βραδάκι στο σπίτι του ενός για να δούνε αγώνα,με τα μοτόρια τους, τα οποία τα έβαλαν σε υπόγειο γκαράζ που από το δρόμο τα χώριζαν δύο καλές γκαραζόπορτες...
(Σύνολο στο γκαράζ τρία στριτάδικα τουμπανιασμένα),.,.μετα τον αγώνα, δηλαδή το πολύ ένα δύωρο,, στο γκαράζ δεν υπήρχε κανένα μηχανάκι, οι πόρτες κλειστές και ούτε ίχνος παραβίασης....Οπότε ότι και να κάνεις αν σε βάλουν στο μάτι, στο φάγανε,., |
|
|