|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ηχος απο τον ΑΡ ΒΟΧΕΡ...S.O.S
Απόσπασμα:
Μηχανικέ, κάποια στιγμή, ένα γειά θα το πούμε. Αλλά, θάθελα να ξέραμε και την κατάληξη των παθόντων ρε γμτ. Last edited by eolos; 05-12-2010 at 19:31. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 1200 ΜΟΥ... Στην αρχη ειναι μονο τεντωτηρας. Αν τον αφησεις χανεις και την καδενα και εδω ειναι η εκπληξη..η χαλαρη καδενα σπαει και την απαραδεκτη πλαστικη γλυσιερα. Στο επισημο δικτυο αλλαγη καδενων και πλαστικων γλυσιερων γινεται με λυσιμο του μοτερ στα εξ ων συνετεθη.... Εγω τις καδενες τις αλλαξα μαζι με τις γλυσιερες που ειχαν σπασει και οι 2!! και οι οποιες εδραζονται φιξαριστα σε κεντρικη βιδα του μπλοκ του μοτερ αρα παλι λυσιμο ακομα κι αν οι καδενες ειναι ενταξει... Ο δικος μου μηχανικος τα καταφερε και αλλαξε τα παραπανω οπως και τους τεντωτηρες χωρις να λυσει το μοτερ και αφηνοντας σε μενα το χιλιαρικο.. Σημειωνω οτι αυτα τα εχω ακουσει με τα αυτια μου,τα εχω δει με τα ματια μου και τα εχω πληρωσει με τα λεφτα μου στα 83000 κμ. Αμα μας παρει σβαρνα τωρα ο george p αυτος θα φταιει???? Μια και το θυμηθηκα.Οι τεντωτηρες στο βαραντερο ειναι μεν πλαστικοι αλλα απο μαλακο πλαστικο με εσωτερικη ενισχυση αλουμινιου.Στα δικα μας ειναι απο σκληρο και φτηνο πλαστικο οτι πρεπει για σπασιμο κοστιζουν 8 ευρω και υπαρχουν στο δικτυο αμεσα διαθεσιμοι οχι γιατι σπανε στα 1200-προς το παρον- αλλα γιατι σπανε συνεχεια σε αυτοκινητα της σειρας 3 που χρησιμοποιουνται. Οι δε καδενες του ασταματητου 1200 ειναι μισες σε παχος απο του ταπεινου βαραντερο. Τα συμπερασματα δικα σας(μας)............ Last edited by paschalis; 05-12-2010 at 20:14. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άλλο ο τεντωτηρας,άλλο οι καδενες. Οι καδενες συνηθως δεν παθαινουν τιποτα. Οι γλυστρες ειναι που φθειρωνται και προκαλουν τζογο στις καδενες.ή ακομα χειρωτερα ο τεντωτηρας,αυτος που σπρωχνει την γλυστρα εναντια στην καδενα. Αν σε αυτο το ριμαδοεξαρτημα εξασθενησει το ελατηριο,επαθες ανεπανορθωτες ζημιες. Και να ξερεις οτι δεν παιζει ρολλο,αν εχεις BMW ή Honda ή Kawa. Η ζημια βγαινει και στα λιγα χλμ Στα 83000 που τα αλλαξες εσυ,καλα ειναι. Ασε να δω πως ειναι το συστημα στις Μπεμπες,για υπαρχει περιπτωση να μην ειναι οπως στα Χοντα και επανερχομαστε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εμεις ανοιξαμε μονο για σερβις και τεντωτηρες και βρεθηκαμε και στους δυο κυλινδρους μπροστα σε σπασμενο ακρο της επανω γλυσιερας-το οποιο και δεν βρηκαμε ποτε-και σε πολυ φθαρμενες καδενες. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν ξερω πως να το ανεβασω εδω επειδη ειναι pdf.(θα προσπαθησω) Εγω θα αλλαζα πρωτα αυτο και αν δεν σταματουσε ο θορυβος θα προχωρουσα παραπερα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προσπαθω να αποθηκευσω την σελιδα αυτη,αλλα μου αποθηκευει ολες τις σελιδες. Οποιος εχει το μανουαλ ειναι στην σελιδα 59,ας την ανεβασει. Διαφορεςτικα ας με καθοδηγησει πως θα αποθηκευσω ΜΟΝΟ ατυη την σελιδα,να σημαδεψω τον τεντωτηρα και να ποσταρω |
|
|||
|
|||
Αυτό ?
Last edited by eolos; 05-12-2010 at 21:54. |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Ο ΑΡ ΒΟΧΕΡ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ Η ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 29-06-2010 21:04 |
καρτα απο τον Αγιο Βασιλη..... | Dionisis | Διάφορα | 6 | 01-01-2010 18:45 |
προσοχη προειδοποιηση απο τον διαχειριστη | Alext | Χιούμορ | 3 | 04-12-2009 12:34 |
Ο ορισμος του κομματος απο τον Ροιδη | Alext | Επικαιρότητα | 2 | 04-10-2009 10:33 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 23:24 |