|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Adventure Training στο Ηράκλειο, την Κυριακή 10 Ιουλίου
Σταύρο σβήσε με... δεν θα τα καταφέρω... μην κρατώ την θέση άδικα... την τύχη μου γ@μώ...
|
|
|||
|
|||
Δημήτρη δε κατάφερα να σε δω στο Καλέτζι, θα σε δώ κάτω σίγουρα!!!
|
|
|||
|
|||
Λίστα συμμετεχόντων στo Adventure Training της Κυριακής 10 Ιουλίου 1. Arkas (υποστήριξη παρέας) 2. Pirate 3. Takis04 4. yns (?) 5. spitiko 6. HECTOR 7. ESCOBAR 8. Albatros 9. FANISGS 10. saitman 11. Katsab 12. oikono 13. gelasios 14. MARCO POLO 15. Pavloshs 16. mig 17. dimitris1150 18.??? 19.??? 20.??? *Staga1200 (υποστήριξη παρέας)&video !!!!! Last edited by pirate; 04-07-2011 at 17:45. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εγω θα ειμαι με τους....Αρκαδες και θα σας χαζευουμε...
Ετσι για την παρεα!!! |
|
|||
|
|||
ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ?ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
|
|
|||
|
|||
Τελικά παίδες θα είμαι εδώ!
Γράψτε με και εμένα. Αν και έχω πάει άπειρες χωμάτινες είμαι σίγουρος πως έχω αρκετά πράγματα να μάθω που δε τα είχα σκεφτεί. Πόσα βέβαια θα εφαρμόσω δικάβαλος που πάω συνήθως... |
|
|||
|
|||
οσο ζουμε μαθαινουμε!!!ιδιως οταν εχεις απεναντι σου τον Μανιατη!
|
|
|||
|
|||
Κατά 99% ΔΕΝ θα μπορέσω, θα το ξέρω σίγουρα πριν την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των χρημάτων (Πέμπτη) και θα το αναφέρω εδώ..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ετσι είναι τα φιλαράκια !!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Adventure Training την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 96 | 27-06-2011 22:46 |
GS Forum Adventure Training την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 269 | 10-06-2011 00:18 |
Adventure Training την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 88 | 07-06-2011 20:09 |