|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οσα θάθελε να φωνάξει ο GeorgeP
Εγώ πάντως συμφωνώ μαζί του. Όταν διαβάζω το forum και γράφω, φυσικά και τεμπελιάζω.
Απλά ως ελεύθερος επαγγελματίας, δικό μου πρόβλημα. Ούτε καπνίζω (άρα δεν έχω 3-5λεπτα break κάθε μισή ώρα), ούτε τρώω μισή ώρα για να φάω (τρώω σε λιγότερο από 10 λεπτά), ούτε θυμάμαι πότε έχω σταματήσει 5 η ώρα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για να "διορθώσω" και κάποια προηγούμενα δικά μου... κοιτάζοντας το προφίλ σου είδα πως δεν είσαι ένας ιδεαλιστής νεαρός, όπως απλά νόμιζα, οπότε και αναρωτήθηκα πως ένας καβατζαρισμένος σαραντάρης έχει τόσο χρόνο για χάσιμο?!?!!?!? Τι να πώ... ίσως γι αυτό δεν "παραπονιέμαι" τόσο... γιατί δεν προλαβαίνω!!!! Όπως και να' ναι ξέχνα τα περί προσβολής. Κρίμα μάλιστα που δεν προλαβαίνουμε να ξεπλύνουμε τις κουβέντες με κάννα τσίπουρο. |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
επειδη το εχω καταφερει,μετα απο αρκετα χαμενα χρονια υπερβολικων ωραριων και νυχτας,το συνιστω ανεπιφυλαχτα..... και οπως λεμε οι ιστιοπλοοι....πλουσιος δεν ειναι αυτος που εχει γρηγορο κοτερο,αλλα ο αργος ιστιοπλοος που εχει χρονο.... σορρυ για την παρεμβαση,φιλε γιαννη....ελα να σε δουμε το βραδακυ |
|
|||
|
|||
εγώ πάντως (περισσότερο επειδή γράφω γρήγορα και επειδή διαβάζω ΜΟΝΟ όσα θέλω, όχι όλα) έχω χρόνο μόνο για λίγο "foruming" και πραγματικά ζηλεύω αυτούς που (εδώ μέσα είναι, εσείς είστε) έχουν τη δυνατότητα να πουν "φεύγουμε μια βδομάδα για την τάδε εκδρομή" ή και "πάμε να δώσουμε 200 ευρώ για να κάνουμε αυτό το ενδιαφέρον πράγμα" κλπ. γιατί και τα δυο έχω χάσει δυνατότητα από καιρό να τα κάνω
|
|
|||
|
|||
Κωστή, σίγουρα είναι καλύτερα να έχεις ελεύθερο χρόνο. Όμως αυτό σημαίνει πως έχεις τακτοποιήσει τις ανάγκες σου. Τότε πάλι, δεν έχεις ανάγκη να γκρινιάζεις... Όσο για το βράδυ... το ελπίζω αν καθαρίσω νωρίς. Μετά από την δική μου δουλειά, έχω να πάω να βοηθήσω την Φρόσω, η οποία πραγματικά έχει πήξει αυτό το διάστημα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
για παρε την κυρα-φροσω και ελα,θα ειναι γεματο γυναικες το βραδακι.. |
|
|||
|
|||
οι ανάγκες δεν περιλαμβάνουν πχ. βάζω βενζίνη στη μηχανή με 1.7 το λίτρο;
άρα (αν και συχνά συμφωνώ μαζί σου gsmaniac) εδώ κάνει λίγο κόντρα το "μειώνουμε τις ανάγκες μας και περνάμε καλύτερα" |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν κάνω τον πονηρό,απλά θα σου πω πως τα βολευω εγω |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά στον Γιώργο (GeorgeP) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 62 | 13-04-2011 10:22 |
Χρόνια Πολλά GeorgeP | Lerian | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 29 | 13-04-2010 23:22 |
GeorgeP & BMW RT * Σχέσεις Πάθους !! | frits | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 33 | 17-12-2009 20:13 |
Χρόνια Πολλά στον Γιώργο !!! - (GeorgeP) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 14-04-2009 23:14 |