GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Πολιτισμός

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 04-05-2011, 00:21
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Οσα θάθελε να φωνάξει ο GeorgeP

Εγώ πάντως συμφωνώ μαζί του. Όταν διαβάζω το forum και γράφω, φυσικά και τεμπελιάζω.

Απλά ως ελεύθερος επαγγελματίας, δικό μου πρόβλημα.
Ούτε καπνίζω (άρα δεν έχω 3-5λεπτα break κάθε μισή ώρα), ούτε τρώω μισή ώρα για να φάω (τρώω σε λιγότερο από 10 λεπτά), ούτε θυμάμαι πότε έχω σταματήσει 5 η ώρα.
Reply With Quote
Παλιό 04-05-2011, 02:00
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ πάντως συμφωνώ μαζί του. Όταν διαβάζω το forum και γράφω, φυσικά και τεμπελιάζω.

Απλά ως ελεύθερος επαγγελματίας, δικό μου πρόβλημα.
Ούτε καπνίζω (άρα δεν έχω 3-5λεπτα break κάθε μισή ώρα), ούτε τρώω μισή ώρα για να φάω (τρώω σε λιγότερο από 10 λεπτά), ούτε θυμάμαι πότε έχω σταματήσει 5 η ώρα.
Μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Και εγώ ρίχνω τεμπελιές εκεί. Και καπνίζω, για να την σπάσω σε κατι Ντινό
Reply With Quote
Παλιό 04-05-2011, 16:34
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό Γιάννη ήταν εξυπνάδα; Ηθελες οπωσδήποτε να προσβάλλεις; Το πέτυχες φίλε μου! Εδώ δε μιλάμε για γνώμη, μιλάμε για εξυπνακίστικο υποννοούμενο.... Δε λέω τίποτε άλλο γιατί μπορεί να ξεφύγω.
Όπως το λες, είναι "εξυπνάδα", γι αυτό και το έβαλα σε υγ. Να προσβάλω δεν ήθελα και δεν νομίζω πως μοιάζει για προσβολή (εκτός και το θέλει κάποιος). Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω όμως που βρίσκεται όλος αυτός ο χρόνος!!!!! Και τέλος πάντων το νόημα είναι πως όταν κάποιος αφιερώνει τόσο πολύ χρόνο στα πίτουρα (ιντερνετ) χάνει, κατά την γνώμη μου την επαφή με την πραγματικότητα. Οπότε και του φταίνε ή δεν του φταίνε όλα!!!!
Για να "διορθώσω" και κάποια προηγούμενα δικά μου... κοιτάζοντας το προφίλ σου είδα πως δεν είσαι ένας ιδεαλιστής νεαρός, όπως απλά νόμιζα, οπότε και αναρωτήθηκα πως ένας καβατζαρισμένος σαραντάρης έχει τόσο χρόνο για χάσιμο?!?!!?!?
Τι να πώ... ίσως γι αυτό δεν "παραπονιέμαι" τόσο... γιατί δεν προλαβαίνω!!!!
Όπως και να' ναι ξέχνα τα περί προσβολής. Κρίμα μάλιστα που δεν προλαβαίνουμε να ξεπλύνουμε τις κουβέντες με κάννα τσίπουρο.
Reply With Quote
Παλιό 04-05-2011, 16:41
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
..... με κάννα τσίπουρο.

To βράδυ κερνάμε στην Αίγλη ...
Reply With Quote
Παλιό 04-05-2011, 16:54
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Όπως το λες, είναι "εξυπνάδα", γι αυτό και το έβαλα σε υγ. Να προσβάλω δεν ήθελα και δεν νομίζω πως μοιάζει για προσβολή (εκτός και το θέλει κάποιος). Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω όμως που βρίσκεται όλος αυτός ο χρόνος!!!!! Και τέλος πάντων το νόημα είναι πως όταν κάποιος αφιερώνει τόσο πολύ χρόνο στα πίτουρα (ιντερνετ) χάνει, κατά την γνώμη μου την επαφή με την πραγματικότητα. Οπότε και του φταίνε ή δεν του φταίνε όλα!!!!
Για να "διορθώσω" και κάποια προηγούμενα δικά μου... κοιτάζοντας το προφίλ σου είδα πως δεν είσαι ένας ιδεαλιστής νεαρός, όπως απλά νόμιζα, οπότε και αναρωτήθηκα πως ένας καβατζαρισμένος σαραντάρης έχει τόσο χρόνο για χάσιμο?!?!!?!?
Τι να πώ... ίσως γι αυτό δεν "παραπονιέμαι" τόσο... γιατί δεν προλαβαίνω!!!!
Όπως και να' ναι ξέχνα τα περί προσβολής. Κρίμα μάλιστα που δεν προλαβαίνουμε να ξεπλύνουμε τις κουβέντες με κάννα τσίπουρο.
επειδη η κουβεντα γινεται περι ελευθερου χρονου....νομιζω οτι ειναι ευλογημενος οποιος εχει καταφερει στη ζωη του,να βρισκει χρονο για να τον σπαταλαει.....
επειδη το εχω καταφερει,μετα απο αρκετα χαμενα χρονια υπερβολικων ωραριων και νυχτας,το συνιστω ανεπιφυλαχτα.....
και οπως λεμε οι ιστιοπλοοι....πλουσιος δεν ειναι αυτος που εχει γρηγορο κοτερο,αλλα ο αργος ιστιοπλοος που εχει χρονο....
σορρυ για την παρεμβαση,φιλε γιαννη....ελα να σε δουμε το βραδακυ
Reply With Quote
Παλιό 04-05-2011, 16:59
Senior Member

εγώ πάντως (περισσότερο επειδή γράφω γρήγορα και επειδή διαβάζω ΜΟΝΟ όσα θέλω, όχι όλα) έχω χρόνο μόνο για λίγο "foruming" και πραγματικά ζηλεύω αυτούς που (εδώ μέσα είναι, εσείς είστε) έχουν τη δυνατότητα να πουν "φεύγουμε μια βδομάδα για την τάδε εκδρομή" ή και "πάμε να δώσουμε 200 ευρώ για να κάνουμε αυτό το ενδιαφέρον πράγμα" κλπ. γιατί και τα δυο έχω χάσει δυνατότητα από καιρό να τα κάνω
Reply With Quote
Παλιό 04-05-2011, 17:05
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Κωστή, σίγουρα είναι καλύτερα να έχεις ελεύθερο χρόνο. Όμως αυτό σημαίνει πως έχεις τακτοποιήσει τις ανάγκες σου. Τότε πάλι, δεν έχεις ανάγκη να γκρινιάζεις...
Όσο για το βράδυ... το ελπίζω αν καθαρίσω νωρίς. Μετά από την δική μου δουλειά, έχω να πάω να βοηθήσω την Φρόσω, η οποία πραγματικά έχει πήξει αυτό το διάστημα...
Reply With Quote
Παλιό 04-05-2011, 17:08
Senior Member

Απόσπασμα:

Κωστή, σίγουρα είναι καλύτερα να έχεις ελεύθερο χρόνο. Όμως αυτό σημαίνει πως έχεις τακτοποιήσει τις ανάγκες σου. Τότε πάλι, δεν έχεις ανάγκη να γκρινιάζεις...
Όσο για το βράδυ... το ελπίζω αν καθαρίσω νωρίς. Μετά από την δική μου δουλειά, έχω να πάω να βοηθήσω την Φρόσω, η οποία πραγματικά έχει πήξει αυτό το διάστημα...
αυτη ειναι η μαγικη λεξη........μειωνουμαι τις αναγκες μας και περναμε καλυτερα
για παρε την κυρα-φροσω και ελα,θα ειναι γεματο γυναικες το βραδακι..
Reply With Quote
Παλιό 04-05-2011, 17:21
Senior Member

οι ανάγκες δεν περιλαμβάνουν πχ. βάζω βενζίνη στη μηχανή με 1.7 το λίτρο;
άρα (αν και συχνά συμφωνώ μαζί σου gsmaniac) εδώ κάνει λίγο κόντρα το "μειώνουμε τις ανάγκες μας και περνάμε καλύτερα"
Reply With Quote
Παλιό 04-05-2011, 17:31
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
οι ανάγκες δεν περιλαμβάνουν πχ. βάζω βενζίνη στη μηχανή με 1.7 το λίτρο;
άρα (αν και συχνά συμφωνώ μαζί σου gsmaniac) εδώ κάνει λίγο κόντρα το "μειώνουμε τις ανάγκες μας και περνάμε καλύτερα"
Θα σου τα πω απο κοντά,γιατί το θέμα είναι πολύπλοκο
Δεν κάνω τον πονηρό,απλά θα σου πω πως τα βολευω εγω
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης