|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: I NEVER wear a HELMET !
|
|
|||
|
|||
Τι και αν έπιασαν τα πρώτα κρύα...
Κανείς δε λέει να το βάλει καλά στο κεφάλι του... Γι' αυτό και 'γω... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όποιος θέλει ας μην φοράει κράνος. Είναι δικαίωμά του. Αν δεν τον νοιάζει ο εαυτός του, ας σκεφτεί τους γονείς του, την οικογένειά του, τα παιδιά του, τους φίλους του (κάτι από όλα αυτά τέλος πάντων) που θα μείνουν πίσω και θα γράφουν όπως εγώ τώρα. Κρίμα δεν είναι? Προσωπικά εγώ είμαι πάντα με κράνος, μπουφάν, γάντια και παπούτσια (μπότες ή κοντό με προστασίες). Τώρα μάλιστα αγόρασα και παντελόνι και θα το φοράω κάθε μέρα, γιατί η Κατεχάκη που διασχίζω κάθε μέρα για να πάω στη δουλειά, δεν αστειεύεται! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Είναι αστεία η δικαιολογία ότι κάνεις κακό μόνο στον εαυτό σου.
Όταν η κόρη μου (γιός μου) θα περάσει απο το σημείο που θα έχεις ανοίξει το κεφάλι σου, η εικόνα θα της μείνει καρφωμένη στο μυαλό της - δε κάνεις κακό μόνο στον εαυτό σου. Και αυτό είναι το μικρότερο κακό που μπορείς να κάνεις σε κάποιον. Δεν συζητάω καθόλου για αυτόν που θα έρχεται από το αντίθετο ρεύμα ή πίσω σου και πιθανόν να τον εμπλέξεις στο ατύχημά σου, ή το ασθενοφόρο, που θα στερήσεις από κάποιον που το χρειάζεται εκείνη τη στιγμή ή τα δικαστήρια και τα έξοδα που θα βάλεις και οποιονδήποτε κτυπησες ή τράκαρες στη χαλαρή σου βόλτα, αλλά εσύ δεν κατάφερες να επιβιώσεις και άλλα πολλά... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||