|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS forum Adventure Training Level I στη Θεσσαλία 3 Νοεμβρίου
δεν φταινε τα μυαλα, αλλα οι παρεες...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το διαβολακι που καβαλας!! Θεωρω σιγουρο πως ο εκπαιδευτης θα αρπαξει την ευκαιρια να δειξει σε ολους σας τι θα πει ελαφρια μοτοσυκλετα!! |
|
|||
|
|||
έτσι έτσι...πες τα να τα ακούνε κάποιοι που επειδή έχουν BMW νομίζουν ότι κάντι κάνουνε...μηχανή με 3 γράμματα???
|
|
|||
|
|||
ολα τα καλα 3 ειναι...
|
|
|||
|
|||
Φιλαρακο μην τους ακους... κλεισε τα αυτια σου στις σειρηνες... εγω τους συναντησα Μαρτιο με 650 και Σεπτεμβριο ειχα 1200 .... απα πα πα πα ... κακιες συναναστροφες!!! |
|
|||
|
|||
οπότε να ελπίζω σε ένα χρόνο ας πούμε από τώρα να πάρω κι εγώ μια 650....και κατά το 2014 να είμαι με 1200??? για την ώρα καλά είμαι με το cbfάκι μου και ας γκρινιάζω στον alx_k...κάποια όνειρα θέλουν χρόνο για να πραγματοποιηθούν (στους τυχερούς)
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS forum Adventure Training Level I-ΙΙ στη Θεσσαλία 3-4 Νοεμ
Η λίτσα έφυγε, η λίστα μένει
3 Νοεμβρίου 1. sagini.sail.........................................OK 2. nivam.................................................ΟΚ 3. Vagelis Gar (99%) 4. Georgek...........................................ΟΚ 5. Αstakos82......................................ΟΚ 6. GregoryGS.....................................OK 7. mikearmy.........................................ΟΚ 8. Sunset..............................................ΟΚ 9. todor.................................................OK 10. ktm990.............................(Σάββατο) 11. Butler..............................................OK 12. vasos...............................................OK 13. 14. Coyote...........................................OK 15. gasr1150r.....................................OK Για τη συμμετοχή στο Training Level είναι απαραίτητη η εξόφληση των παραπάνω ποσών, μέχρι την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στον παρακάτω λογαριασμό: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR34 0110 8580 0000 8585 1608 555 Όνομα δικαιούχου: Βαμβακάς Νικόλαος Στην αιτιολογία να αναγράφεται το nickname. Θα περιμένω pm με τα πλήρη στοιχεία σας, για να προωθηθούν στη σχολή. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS forum Adventure Training Level I-ΙΙ στη Θεσσαλία 3-4 Νοεμ
Η λίτσα έφυγε, η λίστα μένει
3 Νοεμβρίου 1. sagini.sail.........................................OK 2. nivam.................................................ΟΚ 3. Vagelis Gar (99%) 4. Georgek...........................................ΟΚ 5. Αstakos82......................................ΟΚ 6. GregoryGS.....................................OK 7. mikearmy.........................................ΟΚ 8. Sunset..............................................ΟΚ 9. todor.................................................OK 10. ktm990.............................(Σάββατο) 11. Butler..............................................OK 12. vasos...............................................OK 13. 14. Coyote...........................................OK 15. gasr1150r.....................................OK Η μεγάλη μέρα έφτασε, αύριο το πρωί λοιπόν στις 9:00, θα συγκεντρωθούμε στο parking της Πολυτεχνικής Σχολής του Π.Θ Ο καιρός θα είναι καλός, οπότε το αδιάβροχο μάλλον θα περισσεύει. Ένα δεύτερο t-shirt και ο εξοπλισμός αναβάτη (κράνος, μπότες, γάντια κλπ.) είναι απαραίτητος. |
|
|||
|
|||
Φιλαράκια καλή επιτυχία! Σας στέλνω αντιπρόσωπο εκ Καρδίτσης... Κοιτάξτε να πάρει το δίπλωμα με Αριστα!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|