|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να γιατί GS Forum !!!
Απόσπασμα:
Γιάννη έχω άποψη του χιούμορ κ θεωρώ ότι ο άνθρωπος που έχει χιούμορ είναι κ έξυπνος. Το θέμα είναι πώς χειριζόμαστε το χιούμορ. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο σχόλιο, απλώς δεν ταίριαζε στο θέμα. Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εντάξει Θανάση, λόγω του θέματος, δε σχολιάζω άλλο. |
|
|||
|
|||
Έχεις την αγάπη μου! Jefe |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σε μία τέτοια εκδήλωση με τόσα άτομα (600!!!) θα υπάρχουν πολλές απόψεις - γκρίνιες...
όπως άλλωστε και σε κοινωνικές εκδηλώσεις (Γάμους - Βαφτίσεις... Η νύφη στραβοπόδα !, Ο γαμπρός την άφησε !, ο Παπάς μπερδεύτηκε, Το φαί ήταν κρύο ...)... Το κεντρικό και κοινό σημείο όλων μας πάντως είναι το οτι όλοι μας περάσαμε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ !!! |
|
|||
|
|||
Αισθάνομαι την ανάγκη σήμερα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους διαχειριστές του πολυαγαπημένου και πολυπληθούς πλέον forum μας για την προσπάθεια και επιμονή τους να καταφέρουν να βελτιώσουν την εμφάνιση και την καθημερινή χρήση του απο τους περισσότερους χρήστες!
1ον για την δυνατότητα συμβατότητας με tapatalk (για τα smartphones) και 2ον για την σωστή κατα την γνώμη μου χρήση των εισαγωγικών κυλιώμενων φωτο! ( Εμφάνιση μόνο στην κεντρική σελίδα) Ευγε & μπράβο πάλι! Να γιατι GS Forum :sm5::sm5: |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να γιατί BOXER ! | cm246 | Αστεία Video | 13 | 14-06-2010 21:22 |
Να γιατί μισούν το ποδόσφαιρο οι γυναίκες ! | Carduelis | Αστεία Video | 7 | 01-03-2010 14:16 |
Να γιατί πρέπει να διαβάζουμε το Αθηνόραμα. | vellos | Κινηματογράφος | 11 | 29-11-2009 10:38 |
Να γιατί πρέπει νάχουμε ενδοσυνεννόηση στο κράνος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 19 | 23-06-2009 14:38 |
Να γιατί πήρα κινητήρα boxer! | GS_maniac | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 22 | 31-03-2009 20:46 |