|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νότια Ιταλία.......costiera amalfitana
Πολυ ωραια εκδρομη, μπραβο σας.
Μια ερωτησουλα μονο... ποσες μερες πηγατε, και ποσο πηγε στο περιπου το κουστουμακι?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
420 ευρω....δικλινη καμπινα και μηχανη, πηγαινε ελα Επιστρεψαμε δευτερα......ακριβως μια εβδομαδα και 6 διανυκτερευσεις ιταλια συν 2 στο καραβι Ο μεσος ορος διαμονης με πρωινο, ηταν 65 ευρω.... Βενζινες 160 ευρω Διοδια δεν ειχαμε, γιατι κινουμαστε σε επαρχιακους Το φαγητο και ποτα, καφεδες....γυρω στα 70 ευρω την ημερα Σε γενικες γραμμες...αυτα |
|
|||
|
|||
Μπράβο σας ρε παιδιά! Φοβερά μέρη !!!!
|
|
|||
|
|||
Κωνσταντίνου και Ελένης αλα Ιταλικά!!!!!!!!
Σας ευχαριστούμε για την ομορφη κ ενδιαφέρουσα ταξιδιωτική αναφορά!!!!! και στα επόμενα αγαπημένοι φίλοι! |
|
|||
|
|||
Κώστα συγχαρητήρια για το ταξιδακι αλλά και το πλήρες... ρεπορτάζ για όσους ενδιαφέρονται.
Νομίζω ότι έχεις δίκιο και πρέπει να καθιερωθεί. Όποιος κανει ενα ταξιδι και το ανεβάζει εδώ, να βάζει και χρηστικες πληροφορίες για διαμονή, φαγητο κ.ο.κ. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως με φοβερές κραιπάλες, 4 άτομα φαγητά και ξενοδοχεία (είχα την κόρη μου και (τον γαμπρό) για 3 μέρες)... Καθημερινό κουρούμπελο κλπ 6 μέρες χάλασα 2000 σύνολο μαζί με κάτι ψιλοψώνια !!! Δεν κάναμε όμως κράτει σε τίποτα... Τρώγαμε στα καλύτερα εστιατόρια και μετά πλακώναμε τις γουρουνοπούλες μέσα στο Event !!! Πάντως χωρίς κόπο μπορούσαμε να είχαμε χαλάσει κανα 500 λιγότερο. Εύκολα!!
Είχαμε ψηθεί όμως ότι δεν θα κάναμε κράτει σε ΤΙΠΟΤΑ.... Καλά μα ´μαστε... |
|
|||
|
|||
Τα χαμογελα και η διαθεση μαρτυρα ενα ευχαριστο ταξιδι.
Κωστα-Ελενη και στα επομενα. |
|
|||
|
|||
Πολύ ωραία εκδρομή ! Είχα κάνει παρόμοια (με στάση Πομποηία) το 2004 με ένα Transalp.
Απίστευτος δρόμος, πρώτη φορά είδα σκουτεράκια να πλιαγιάζουν τόσο... |
|
|