|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πώς μπορώ να διαλέξω τοv κατάλληλο συναγερμό !!!
Αυτη είναι πολυ παλια πατέντα ,εφαρμοσιμη σέ γιαπωνεζικα και μερικα γαλλικα,στά ακριβά γερμανικά δεν παίζει,άν τον αλλάξεις πρέπει να τον ξαναπρογραματήσεις με φορητο κομπ που έχουν τα συνεργεία αλλιώς τρώς πόρτα,δεν παιρνει μπρος
|
|
|||
|
|||
δεν ξερω και δεν θελω να μαθω
|
|
|||
|
|||
Νομίζω οτι η τηλεηδοποίηση είναι όλα τα λεφτά.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε εκατόνταρχε σε βρίσκω πολύ διαβασμένο…….!!! Με αυτά που διάβασα αν κατάλαβα καλά μέχρι σήμερα ήταν θέμα τύχης που σε κανέναν πελάτη μου δεν έτυχε να ουρλιάζει ο συναγερμός ενώ οδηγεί !!! Εκτός αν τους αρέσει που τους περνούν για νοσοκομειακό …….. Και το θέμα με τα τέσσερα φλας που δεν ανάβουν από ότι κατάλαβα κατά τύχη ανάβουν ….. Νασε καλά για την ενημέρωση ….και ομολογώ ότι θα το ξανασκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα ξανατοποθετήσουμε συναγερμό σε bmw με 15 εγκεφάλους και 400 συστήματα Υς Έχω διαβάσει όλα τα σεντόνια με τα ποστ σου σε άλλο γνωστό φόρουμ.... πάλι μέσα σε δημοσίευση του ίδιου άρθρου …….. και δεν έχω καταλάβει τι κόλλημα έχεις …….με μένα το έχεις η με την Scorpio |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε καγκελάριε για το καλλίτερο σύστημα που διάβασες σε ένα άλλο φόρουμ(ιταλικό).Δεν το βρήκες στην ελληνική αγορά ? η κάτι ανάλογο…….. Από όσο γνωρίζω υπάρχουν αρκετά συστήματα που στέλνουν μέσο modem την θέση της moto …….το θέμα όμως νομίζω δεν είναι να βλέπουμε την θέση της ….μήπως τότε είναι αργά ….? Μήπως θα ήταν καλλίτερα να τον αποτρέψουμε με ένα σύστημα που δεν είναι γνωστές οι αδυναμίες του ? Και μια ερώτηση για την επικοινωνία του modem με το κινητό , Έχεις ακούσει μήπως πως λύνουν το πρόβλημα των κινητών σε ένα συνέδριο ? Για αυτό που λες για την ABUS δεν το γνωρίζω , αλλά στης 21-23/2 με έχουν καλέσει για ενημέρωση και ξενάγηση ……..και θα τους ρωτήσω αν ισχύει κάτι τέτοιο ….. αν ισχύει με βλέπω με μεγάλη κονόμα …… Εκτός αν η αποζημίωση αφορά μόνο την αξία της κλειδαριάς ! αν είναι έτσι νάματα |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα κολλήματος με σένα Γιώργο, ή με κάποιο προϊόν συναγερμού .... Για να υποστηρίζει αυτά που λέει, θα έχει κάποιες ενδείξεις ... Για να είμαι ειλικρινής, κι εγώ είχα ακούσει προ ετών, για κάποια γνωστή μάρκα συναγερμών μοτό, ότι έβγαζε προβλήματα. (για να μην πω, ότι έβγαζε το "λάδι" στους ταλαίπωρους κατόχους, με "ψευτοσυναγερμούς" και "ασυναγερμούς" ....) Όσον αφορά τον Scorpio, θα "καταθέσω" την προσωπική μου εμπειρία. Σε δύο Adventure, μία του '07 και μία του '08, δεν μου έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα κ δουλεύουν απρόσκοπτα μέχρι σήμερα .... Σημειωτέον ότι, για την τοποθέτηση, δεν απευθύνθηκα στον εξουσιοδοτημένο ηλεκτρολόγο, αλλά την έκανα με απλά εργαλεία μόνος μου, σε λίγες μόνο ώρες !!!! Υπάρχουν κ οι σχετικές φωτογραφίες .... Άρα, είναι θέμα προσωπικής επιλογής του καθενός, για το πιό προϊόν θα επιλέξει, ανάλογα με την τιμή του αλλά και (το σημαντικότερο), μ' αυτά που του προσφέρει στην τιμή του ... (κατά το Ελληνικότερο - value for money ) .
|
|||
|
|||
Ενδιαφέρον άρθρο, για ένα σημαντικό θέμα που είναι ο συναγερμός
|
|
|||
|
|||
το πρόβλημα παραμένει:
ζω σε οικοδομή με πυλωτή και χωρίς κλειστές θέσεις πάρκινγκ. Ανάλογες θέσεις δεν υπάρχουν ούτε σε κοντινή απόσταση, ώστε να πω ότι θα νοικιάσω μία για να έχω τη μηχανή σε "φυλασσόμενο χώρο". Τί μπορώ να κάνω? ειδικά όταν πλέον γίνεται "μόδα" από τις Βουλγάρικες και Ρουμάνικες σπείρες η χρήση ψυκτικών σπρέι για την εξουδετέρωση των συναγερμών: 1 κρυσταλλοποιημένος συναγερμός, ούτε κτυπά ούτε στέλνει κάποιο σήμα... Last edited by pomolo; 16-01-2011 at 02:28. |
|
|||
|
|||
Κλείδωσέ την πάνω στο πόμολο
|
|
|||
|
|||
ευχαριστω
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πώς να νιώσετε καλύτερα όταν έχετε μια δύσκολη μέρα ή Διαχείριση Θυμού.. | kostas_366 | Χιούμορ | 17 | 01-12-2009 00:39 |
Πώς καθαρίζουμε τις μπότες ;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μπότες | 23 | 26-06-2009 12:54 |
Πώς θα ηθελα να ειναι ενα forum? | Corsair | Διάφορα | 2 | 07-02-2009 01:43 |
Πώς θα πάω πού .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 9 | 17-01-2009 14:39 |
να ‘μαι και εγώ. για να δω ποιος θα με αναγνωρίσει. | Κύρος Γρανάζης | Καλώς ήλθατε | 13 | 30-12-2008 21:32 |