|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αστράφτουν τα φλας στην Περιφερειακή Υμηττού
Σε μένα ήρθε μέσα σε ένα μήνα ,.,
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι σεριφηδες των Σερρων μετρησαν ενα Βουλγαρο με AUDI στα 173 με οριο τα 90. Εστειλαν εμενα που ειχα το ιδιο αυτοκινητο και πηγαινα 120 στο πλημμελιοδικειο και ο Θεουλης τους εστειλε εκει που επρεπε καταργωντας τον ΚΟΚ Υ.Γ. Το ΛΟΤΤΟ μου ετυχε το 2007 και ειναι τωρα 5.5 χρονων |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και τους έφυγε με 200 ο αλήτης και επιμονή να κάψουν εμάς Οσο για το ΛΟΤΤΟ.. Πρώτο νούμερο!! |
|
|||
|
|||
Πείτε μου ποιά ακριβώς κάμερα λειτουργεί ώστε να έχω και αποδεικτικά ότι το YBR πιάνει τα 108 χλμ/ώρα!!!!!
|
|
|||
|
|||
Τελικά λειτουργούν ΦΙΛΟΣ πήρε κλήση φωτογραφία για 130 με. Το ανάλογο πρόστιμο .προσοχη ...
|
|
|||
|
|||
Ερχεται μετά απο δίμηνο περίπου
|
|
|||
|
|||
Έγινα κι εγω διάσημος απόψε.. Στην Αγία Παρασκευή..Θα την στείλουν;; Πάντως υπήρξα τυχερός στην ατυχία μου γιατι έχω τα τακούνια και πήγαινα μέχρι 120 στις στροφές.. Το να πληρώσω πάντως δεν θα με κάνει να κλείσω το γκάζι την επόμενη φορά ούτε νοιώθω ασφάλεια αν κινηθώ με λιγότερα απο 100 χ.α.ω στο συγκεκριμένο δρόμο.. Να κινούμαστε δλδ με 70 που λέει η πινακίδα χωρίς καν να πλαγιάζουμε σε κλειστά-κρυφά-παρατεταμένα πέταλα όπου το 90% των οδηγών κινούνται με τουλάχιστον 110 και να δίνουμε την ευκαιρία στον πίσω μας να μας βρει ξαφνικά μπροστά του με +40 μην πω και περισσότερα.. Άποψη μου βέβαια και σεβαστή η όποια αντίθετη άποψη..!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το 60 και 80 χαω στην περιφεριακή Υμμητού, το βλέπεις λογικό? Αν ναι, δε θα διαφωνήσω. Επέτρεψέ μου όμως να μην το βρίσκω λογικό! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα όρια έχουν την λογική να μηδενίζουν στην κυριολεξία την πιθανότητα ατυχήματος, σε αυτή τη βάση είναι λογικά, άσχετα αν δεν μας αρέσουν. |
|
|||
|
|||
Επειδή έγινε και σχετική κουβέντα στην εκδρομή την Κυριακή, να πω κι εγώ την πικρή μου εμπειρία με τα φωτογραφικά ραντάρ.
4 κλήσεις φωτογραφικού τον Ιουνιο 2010 στη Λ. Μαραθώνος από το 18 έως το 26 χλμ, στο ύψος Πικερμίου και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας. Διαφορετικές ημέρες και ώρες οι κλήσεις μου. 18 - 24/6, αν θυμάμαι καλά.... Ανά 2 μέρες με γράφανε Οι ταχύτητες από 130-150 χαω χοντρικά. Τις φωτό τις είδα όλες, δεν μου τις έδωσαν όμως. 4Χ350€=1400€ και 8 μήνες άνευ διπλώματος, που έγινε μια "συγχώνευση" σε 2 μήνες. Οι κλήσεις κατέυθαναν "κατά ριπάς" τον Νοε- Δεκ του 11. 1 1/2 χρόνο μετά.... Άλλες 2 από Δεκ 2010 στην είσοδο της ΑΟ από το Μαρκόπουλο, πριν τα διόδια. Απόλυτη ερημιά, τεράστιο πλάτος δρόμου, νησίδα κλπ και ένα άσχετο όριο 80χαω.... Εκεί τα χιλιόμετρα που έδειχναν οι φώτο , ήταν πολλά... Από 205 έως 237.... Το tiger είχα τότε, για να μη λέτε πώς τα έπιασα Πάλι πολύ αργά έφτασαν οι κλήσεις, το Πάσχα του 2012... Πάλι τα ίδια, 2Χ350 και 4 μήνες άνευ διπλώματος.... Έκτοτε, ποτέ σε ΑΟ και ΕΟ με πινακίδα Κι ασε τα ραντάρ να τραβάνε |
|
|