|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σοβαροί προβληματισμοί για έμπορο τακακιών στην Καλλιρόης.
Φίλε δεν στέκει έτσι όπως τα λές, επιλογή του είναι δεν τον υποχρέωσε κανείς να κάνει την συγκεκριμένη δουλειά. Με το σκεπτικό αυτό θα πρέπει ο κάθε επαγγελματίας που ζορίζεται στην δουλειά του να τα βάζει με τον πελάτη του;
Last edited by aeriko; 14-07-2010 at 13:34. |
|
|||
|
|||
Όταν το έγραφα το φοβόμουνα οτι μπορεί να παραξηγηθώ.Δεν ήθελα να τον υποστηρίξω.Απλά είπα πως μπορεί να ηταν η κακή στιγμή.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Jefe |
|
|||
|
|||
θα διαφωνήσω με τον gemara
ομοιόμορφα τρώγονται τα τακάκια στο μπροστινό, όταν ίδια δύναμη ασκηθεί στα απένταντι πιστονάκια ΚΑΙ όταν αυτά έχουν την ΙΔΙΑ κινητικότητα, δηλ ευκολία να παλλινδρομηθούν το οποίο σημαίνει οτι όταν κάποιο πιστονάκι δεν έχει καλή επαναφορά, θα τρώγεται πάνω στη δισκόπλακα το ένα τακάκι με αποτέλεσμα την ανοιόμορφη φθορά της πάστας του ζεύγους στο πίσω το ένα, το εσωτερικο, είναι μεγαλύτερο από το άλλο, ακριβώς λόγω της διαφοράς του τρόπου που εξασκείται η πίεση, ο όρος για την πίσω δαγκάνα είναι πλευστή floating και παρουσιάζεται όμορφα από τον μηχανικό και όχι μόνο επιδιορθωτή καρδιών carduelis |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έγραψες πάλι γιατρέ μου. Που πας και τα βρίσκεις όλα αυτά? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ωπα, φρένο εδώ:αδυναμία παροχής πληροφόρησης από τον συγκεκριμένο; Στο αποκλείω.Μήπως κάνεις κάποιο λάθος εδώ;Πιέζεται ο άλλος να βγάλει τη δουλειά και πρέπει ταυτόχρονα να επεξηγεί για το αναλώσιμο;Θα ρώταγες ποτέ το λαστιχά σου για το αν το λάστιχο που θες να βάλεις είναι πρωτογενές καουτσούκ ή μείγμα;Δεν νομίζω...Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά: ξεκολλήστε επιτέλους από τα "φρου-φρου" και κοιτάξτε ποιοί επαγγελματίες κάνουν σωστά τη δουλειά τους.Δεν πάμε για να γίνουμε "κολλητοί" με τον κάθε επαγγελματία.Τη δουλειά μας κοιτάζουμε να κάνουμε.Η ίδια η ζωή δείχνει ότι ο "απότομος" είναι τις περισσότερες φορές καλύτερος στο αποτέλεσμα.Και επί τη ευκαιρία: μήπως θα έπρεπε να δοθεί και η δυνατότητα στον συγκεκριμένο να παραθέσει και την δική του άποψη;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν το πάρεις έτσι κι εμείς που είχαμε κερδίσει κάποτε 2 φορές την Πορτογαλία και αυτή με την σειρά της είχε κερδίσει 1 φορά την Ισπανία, άρα έπρεπε ...εμείς να σηκώσουμε το κύπελλο!!! ....ουφ φέρτε ένα καπελάκι για τον ήλιο βρε παιδιά!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φιλαρακι και εγω ειμαι ολη μερα μεσα στα μαρμαρα.....
αμα ειμαι στραβωμενος πρεπει να μαρμαρωνω κοσμο;;;;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο εμπόριο και στην παροχή υπηρεσιών το Α και το Ω είναι η επικοινωνία, η σχέση με τον πελάτη (PR στα ελληνικά), η καλή διαφήμιση του προϊόντος και η εξυπηρέτηση. Αν ο πελάτης ρωτήσει αν το λάστιχο είναι καουτσούκ ή μείγμα ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να δώσει απάντηση. Αλλιώς πάμε στον παρακάτω. Διόλου με απασχολεί να μου κάνει καλή δουλειά, αλλά να μη μου δώσει να το καταλάβω. Τι και αν μου έβαλε τα καλύτερα τακάκια του κόσμου, αλλά εγώ δεν το ξέρω και μου φεύγει η ψυχή κάθε που είναι να πατήσω φρένο;;; Αυτός που μου έβαλε τα τακάκια αυτά, ΔΕΝ είναι σωστός επαγγελματίας. Τα φρου φρου είναι απαραίτητα για τον σωστό επαγγελματία, αλλιώς ξαναγυρνάμε πίσω στην Τουρκιά και στην Ανατολή που ανήκαμε (?) τόσα χρόνια και στην αγένεια που μας χαρακτηρίζει σαν λαός. Κάποτε πρέπει να ξεκολλήσουμε από την πολύ μαγκιά, να κοιτάξουμε τον άνθρωπο και να ξεπεράσουμε τον εγωισμό μας, "εγώ είναι μάστορας και σας γ@μώ όλους". Αλλιώς ο λαστιχάς θα είναι λαστιχάς και ο φρενάς φρενάς σε όλη τους τη ζωή. Μιας και αναφέρθηκε ο Περιστεράς πιο πάνω, τονίζω την ευγένειά του και την άψογη συμπεριφορά του στον πελάτη και ας μην είναι εδώ να παραθέσει και τη δικιά του άποψη. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προταση για Αντιπροσωπεια στην Αθηνα. | sansiro.sugata | Φροντίδα | 34 | 03-04-2011 02:52 |
Αλλαγή τακακιών εμπρός (video) | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 34 | 27-11-2010 14:33 |
"Χρυσές δουλειές" για το RTL, χάρη στην επιστροφή Σουμάχερ στην F1 | MARK | Αγώνες | 1 | 16-03-2010 18:39 |
Πιέσεις για διόδια στην Εγνατία οδο και αυξησεις στην Αθηνων-Πατρων! | georgekostas | Ελλάδα | 5 | 14-12-2009 20:45 |
Πληροφοριες για ταξιδι στην Ευρωπη | georgekostas | Info ταξιδιών εξωτερικού | 9 | 03-09-2009 13:50 |