|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey
Υπαρχει ωστοσο ενα θεμα που αφορα την τοποθετηση στην μηχανη και αναφερομαι στην pc535 για gs 1200.
Αν και οι αναφορες που εχω διαβασει ειναι αντικρουομενες απο το link που εδωσα προηγουμενως φαινεται οτι η μπαταρια για να χωρεσει χρειαζεται μικρη μετατροπη η οποια πιθανοτητα την φερει εκτος εγγυησης . Αν και δεν επιρεαζει την λειτουργια της ο αντιπροσωπος σιγουρα θα πατησει σε αυτο για να μην την αντικαταστησει . |
|
|||
|
|||
προλαβα και πηρα εγω τηλ.Νομιζω οσο θελουν τις πουλανε,μου πε 154,70 για καθε μπαταρια....οι οι!!!Εγω παντως απο το ebay θα την παρω.Ακομη και για 1 μπαταρια με βολευει(κοστος 128 ευρω)ετσι και αλλιως θα περιμενω,και στις 2 περιπτωσεις μεχρι να μου ερθει!ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΠΟΛΥ !
|
|
|||
|
|||
το 130 ευρω μου το ειπαν,αλλα επειδη δεν το πιστεψα πηρα τηλ,και μου λεει 154,70(ουτε τα 0,70 δεν κοβει).αρα ακυρο το 130 και συγνωμη...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
H BMW έχει προπέλα, εκτός αυτής του σήματος
|
|
|||
|
|||
Υπάρχει μπαταρία εξίσου καλή με την odyssey σε πολύ καλύτερη τιμή.Έχουμε βάλει σε 3 GS1150 εδώ και 6 μήνες.Μιλάμε για διαφορά πάνω απο 50€.Σε ομαδική ίσως το 50 να γίνει και 70.Όποιος θέλει πληροφορίες μπορεί να μου τηλ. 6974 268 200.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν κανεις τον κοπο να γραψεις ενα δυο λογακια φιλε Κωστα ... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Το βράδυ θα ανεβάσω πληροφορίες και τιμές.
|
|
|||
|
|||
υπολογιστε με κι εμενα παιδια!!!
Αν και προς το παρων δεν την χρειαζομαι, καλο ειναι να υπαρχει |
Tags |
1150, 1200, battery, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, odyssey, pc535, pc680 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |
Μοναδικά οφέλη στην αγορά ΒΜW | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 11-06-2009 08:00 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |