|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανάκληση μοντέλων BMW!!!!!!!!!!!!
απαπαπα
δεν έπρεπε να σε λένε Γιώργο, Βόλντεμορτ έπρεπε να σε λένε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν με χαλαει και πολυ που δεν εχω δεικτη. Εχω μαθει να χρησιμοποιω τον μερικο χιλιομετρητη με αριστοτεχνικη ανεση.... αλλα δεν θα πω οτι μου αρεσει και απο πανω!!! |
|
|||
|
|||
εγω παντως ειχα varadero και το κατα ευχαριστηθηκα.το σιγουρο ειναι οτι ολοι μας καλοβλεπαμε το 1200.ειναι τρελααααα.εγω καταφερα να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα και ειμαι ενθουσιασμενοσ με το πριονι.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγω να δεις!!!! |
|
|||
|
|||
Δεν υπαρχει αναβάτης σε αυτον τον πλανητη λατρεις των ΟΝ/ΟΦΦ που να μην του αρεσει η GS / GS adventure!! Μεσα σε αυτους ειμαι κι εγω, αλλοι λογοι ειναι που δεν ξαναπερνω μια GS τους οποιους κι εχω αναλυσει σε άλλα νηματα!!
|
|
|||
|
|||
Γιωργο μπορεις να αναρτησεις τις <<κακοτεχνιες>> που γνωριζεις οτι συχνα πυκνα παρουσιαζονται ?
Αν ειναι δυνατον για την 1200 και να αφορουν τα τελευταια 2-3 χρονια ? Ετσι απλα για να ξερουμε γιατι μιλαμε . Ευχαριστω ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ανατρεξε στα διαφορα ποστ μου, δεν ειναι δα και πολλά, και θα βρεις τις απαντησεις σου! |
|
|||
|
|||
...συνήθως από μένα
ψάξε τα post του Γιώργου καθώς και μερικά δικά μου προς μελλοντικούς αναβάτες GS όπου λέω για κάποια θέματα που θέλουν προσοχή (ειδικά για μτχ.) |
|
|||
|
|||
Ευχαριστω παιδια θα αρχισω την αναγνωση εκ νεου ....
|
|
|||
|
|||
φιλε γιωργο μου εισαι πολυ συμπαθης αλλα ημαρτον ρε γκαρντασι,δειχνεις σαν να εισαι ο υπερασπιστης της honda στο forum.πραγματικα ουτε κερδος να ειχες απ ολη αυτη την ιστορια.μα να μην αφηνεις τιποτα να πεσει κατω?
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανάκληση BMW F650GS | arisxios | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 04-04-2009 21:22 |
Ανάκληση μοτοσικλετών της BMW | syan | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 28-01-2009 16:29 |
Ανάκληση ΒMW f650gs | vtheo | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 23-01-2009 23:28 |
Ανάκληση μοτοσυκλετών BMW F800S & F800ST | Nikos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 22-12-2008 13:45 |