|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΚΤΑΚΤΟ --- ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Απόσπασμα:
Πες τα ρε Λιάκο! |
|
|||
|
|||
Ανοιξαν οι ασκοι του Αιολου...
Τελικα ειμαστε ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΕΣ... τρογομαστε μεταξι μας... Το θεμα ΔΕΝ ειναι η ΕΡΤ ... Αλλα με το ετσι θελω με μια αποφαση πετας στο δρομο κοσμο... κοσμο που κατα μεγαλο ποσοστο Διορισες... Τελικα δεν ξερω τα πραγματικα κινητρα... το σιγουρο ειναι οτι οι ΕΛΛΗΝΕΣ παλι ειναι ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ... ΤΥΧΑΙΟ.... Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ.... |
|
|||
|
|||
Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα λοιπόν…
Λυπάμαι πραγματικά που ορισμένοι δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος του γεγονότος που από χθες βιώνουμε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
λυπάμαι τον "γείτονα" που θυμήθηκε τη κατσίκα του όταν αυτή είναι πια ένα βήμα πριν τον τάφο της ! είναι πολύ αργά για δάκρυα, έχω αναλύσει τη σκέψη μου σε έταιρο thread ΝΑΙ είμαστε Έλληνες σύμφωνα με τους παραπάνω, ΝΑΙ είμαστε Έλληνες της τελευταίας στιγμής γιατί χύνουμε δάκρυα πάνω στη ταφόπλακα της επιχείρησης ενώ θα έπρεπε να έχουν ήδη καθαρίσει τον κόπρο μόνοι τους, όσο είχαν τον χρόνο, ώστε να μη έδιναν το δικαίωμα τώρα να τους κλείνουν με μια υπογραφή.... PS για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις για τις προθέσεις μου, μπορείτε να διαβάσετε το έταιρο thread με την ολοκληρωμένη μου σκέψη/τοποθέτηση |
|
|||
|
|||
Πρέπει να αντιληφθούμε το πως έγινε.
|
|
|||
|
|||
Πριν πάρετε θέση για την κατσίκι μπορείτε σε διάφορα blogs να δείτε τους μισθούς όλων των υπαλλήλων τις ΕΡΤ απλό παράδειγμα λυριτζης οικονομου έπαιρναν 340.000 ο καθένας τον χρόνο Χουκλη 260.000 τον χρόνο ..............ο τεχνικός διευθυντής 260.000 τον χρόνο .......... Και η λίστα έχει 190 ονόματα άντε παιδιά ας συνεχίσουν να κάνουν επανάσταση οι ΛΑΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και για να σας προλάβω ο τελευταίος στη λίστα έπαιρνε 69.500 παρακαλω το 6 μηνό, εμπρός λαε για τα δικαιώματα των εργατών
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επι 3 χρονια ψοφουσαν οι κατσικες και τα κατσικια του Α και ο Β ουτε καν κοιταζε......δεν τον απασχολουσε αφου τα κατσικια δεν ηταν δικα του κι επωφελουταν κιολας........κανεις δεν αντεδρασε....... Ο Α πεινασε.....δεν ζητησε βοηθεια απο ακνεναν, απο ποιον αλλωστε να ζητησει........ Ξαφνικα ο Β εχασε τα ζωντανα του μονομιας...μπαμ και κατω......και με περισσιο θαρρος ζηταει βοηθεια, και μαλιστα με σημαια επαναστασης απο τον Α.......αυτο θελει πολυ θρασσος μα τον Θεο!!!! Ας τα βγαλει περα μονος του............... Last edited by GeorgeP; 12-06-2013 at 13:37. |
|
|||
|
|||
" Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν ήρθαν για τους κομ#####στές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομ#####στής. Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός. Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου ... " Μπέρτολτ Μπρεχτ
|
|
|||
|
|||
Πολύ απότομο ήταν ρε παιδιά το κλείσιμο της ΕΡΤ
Φοβάμαι ότι με πρόσχημα την "εξυγίανση" και τον "εξορθολογισμό" του δημοσίου, πολλές εξουσίες θα περάσουν σε ξένα χέρια και θα ζήσουμε πραγματικό καθεστώς.. Θα διοιηκούν άνθρωποι, θεσμοί και κέντρα που ουδεμία σχέση έχουν με τον ελληνικό λαό. Μη ξεχνάμε ότι τα ΜΜΕ είναι η τρίτη εξουσία ενός κράτους.. Φυσικά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι βολεμένοι του δημοσίου τα έκαναν σκ@τα με τις ρεμούλες και τα πάρτυ, ειδικά εκεί στην ΕΤ με την eyrovision, τις φιέστες, τα μουσικά προγράμματα, τα live, τους σκοτωμούς στις αναθέσεις "ντοκυμαντέρ", "σήριαλ", τους εκβιασμούς, τις λίστες, το αρχείο της ΕΤ3 και τόσα σάπια.. αλλά από μέρους της κυβέρνησης λυπάμαι.. δεν είναι η απόφαση, ο σκοπός ή το αποτέλεσμα, ο τρόπος είναι που κάνει τον φασίστα Ο τρόπος είναι που τρομοκρατεί κάθε πολίτη όταν βλεπει εν μία νυκτί να πετάνε οικογένειες και κοσμο στο δρόμο, να κόβουν μισθούς - συντάξεις, φάρμακα, να χτυπάνε την νεολαία, τα παιδιά, μαθητές σχολειά, να εκβιάζουν, να φερνουν αλλότριους που δεν τους επέλεξε ή γνώριζε κανένας σε αυτόν τον τόπο, να διοικούν να αποφασίζουν και να διατάζουν καταπατωντας σύνταγμα, δικαστήρια, να αγνούν συνειδήσεις, ιστορία, να διαλύουν το στρατό, τους νόμους, την τάξη και τόσα άλλα σε μία χώρα, δηλ. τι άλλο πρέπει να δούμε για να καταλάβουμε ότι τα πράγματα πάνε στο γκρεμό ? Ερώτηση για τους νομικούς του forum.. : Το σύνταγμα προβλέπει την απόλυση δημοσίων υπαλλήλων με το κλείσμο του φορέα που εργάζονται, σε περίπτωση όμως που κλείσει και ξανανοίξει ένα μπο@ρδέλο πχ., νομικά οι απολυθέντες υπάλληλοι δεν μπορούν να επικαλεστούν δόλο ή παράνομη σκοπιμότητα και να το τραβήξουν στα δικαστήρια.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι Λυριτζήδες και Χουκλέοι δεν ήταν μόνιμοι, αλλά συνεργάτες με συμβόλαια που τα έσπαγαν όποτε γούσταραν, όταν λοιπόν τους πρότειναν μείωση συμβολαίων την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια, ενώ ο απλός υπάλληλος την "ήπιε". |
|
|