|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: στο club των πονεμενων
νομίζω ότι έχετε βγει εκτός θέματος αφού το θέμα είναι τι έπαθε το μοτέρ
για το θέμα που μιλάτε μπορούσατε να συνεχίσετε το thread που υπάρχει (γιατί... ο ιστορικός του μέλλοντος, βλέπε ο νέος που θα μπει, εκεί θα ψάξει) ...λέω εγώ τώρα... πάντως πέρα από τις (υπερ)αναλύσεις, μου φαίνεται απόλυτα λογικό την πρώτη (ή τις πρώτες 2-3) "κυλινδριές" στην εκκίνηση το λάδι να μην είναι στη θέση του και να έχει σημασία - πάντως γνωστός (σας) μηχανικός μου έχει πει ότι όποιος βάζει τη μηχανή μπρος "όρθια" καίει λιγότερο λάδι τέσπα εγώ θέλω να μάθω τι έγινε με το μοτέρ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα μας τρελάνετε μεσημεριάτικο!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
πέρα από το ότι πράγματι ΕΧΕΙ διαφορά αν η μηχανή είναι εν κινήσει σε στροφή ή ακίνητη στο stand (με συζητήσιμο το τι διαφορά υπάρχει και που πάνε τα λάδια), η σίγουρη διαφορά είναι ότι (τουλάχιστον εγώ) μιλάμε για την ΕΚΚΙΝΗΣΗ... ίσως αφού πάρει μπρος το θέμα να είναι αμελητέο (άλλη συζήτηση ίσως), αλλά για μένα ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ έχει διαφορά - και εννοώ έχει διαφορά αν καθημερινά γίνεται έτσι επί χρόνια, όχι αν τύχει μια φορά στις τόσες
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όταν το συγκεκριμένο μοτεράκικάτσει όλη τη νύχτα στο πλαϊνό σταντ, όντως υπάρχει η μαμημένη η βαρύτητα και στεγνώνει κάποια σημεία στη δεξιά πλευρά. Στις πρώτες κινήσεις που κάνει ο κινητήρας, τα στεγνά τμήματα τρίβονται λίγο παραπάνω μέχρι να πάει ξανά το λάδι. |
|
|||
|
|||
φίλε Γιάννη έχουμε νέα?πως πάει?
|
|
|||
|
|||
..."τιδέν κι παθέν" ...που λεγαν και οι παππουδες μου!
... ...στο θεμα μας τωρα ...που ειναι ο συνπονεμενος φιλος μας, να μας πει αν ηταν "ξινισμένη" βενζινη ή υπαρχει οντως θεμα με τον κινητηρα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
περιμενουμε απαντηση απο την <<μαμα>>. δε νομιζω παντως οτι δε θα το καλυψουν. |
|
|||
|
|||
SPAM ON
Κεντρικό Στάντ πάντα τη νύχτα και μεγάλα διαστήματα... πλαϊνό στα σύντομα σταμάτα-ξεκίνα.... Εκκίνηση πάντα σε ευθυγραμμισμένη θέση... είτε στο κεντρικό είτε καθισμένος με τα κύλινδρα παράλληλα στο έδαφος... Έτσι κάνω εγώ τουλάχιστον... SPAM OFF Τελικά η βενζίνη ήταν το πρόβλημα?? Και τι ζημιά ακριβώς προξένησε? |
|
|||
|
|||
δεν ηταν απο το καυσιμο τελικα.
και η ζημια που εχει προξενηθει ειναι σπασιμο στο πιστονι.θα ανεβασω φωτογραφιες να δειτε. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σ/Κ στο Βόλο και στο βουνό των Κενταύρων 20-21/11/2010 | Sakis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 600 | 04-12-2010 23:08 |
Παράνομη η απαγόρευση στο INTERNET των εργαζομένων !!! | evan400f | Ιδέες και σχόλια. | 5 | 01-10-2010 14:55 |
Ατύχημα στο Indy 500 στην Indianapolis των Η.Π.Α. | skippybi | Κόσμος | 2 | 01-06-2010 20:18 |
Νέος στο χώρο των GS | victorakos | Καλώς ήλθατε | 26 | 31-03-2010 15:45 |
Η «μαύρη Παρασκευή» των κοινωνικών δικτύων στο Ίντερνετ. | zastava | Επικαιρότητα | 0 | 23-10-2009 11:37 |