|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα 2. 6-7-8/9/13!!
ο φινικας δεν μαδιεται με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
2 είμαστε τι να κάνουμε , έχουμε μοιράσει τις εκδρομές ειναι κι αυτη η π@τανα η ΑΝΕΚ ολο λεφτα θέλει, ούτε γκομενα να την είχαμε Sent from my Hand using Fingers |
|
|||
|
|||
Εχω μεινει αφωνος!
Τελικα υπαρχουν πολλα χερια που βοηθησαν να μας μεινει για παντα αξεχαστο το Σαββατιατικο παρτυ!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλως ηρθατε σε αυτη τη μεγαλη παρεα και ελπιζω να ξαναβρεθουμε συντομα σε μια εκδρομη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μου αρέσει όταν οι υποσχέσεις γίνονται πράξη Λιλή καλωσήρθες στην παρέα μας. Βόλτες, εκδρομές, καφεδάκια κλπ, συνήθως ή μάλλον πάντα με τα μηχανάκια μας, διοργανώνονται συχνά μέσα δω και είστε πάντα ευπρόσδεκτοι |
|
|||
|
|||
Πασκουαλε....είσαι γεννημένος για να δημιουργεις μεγάλες εκδρομες
Κωστή & Σια....ένα μεγάλο μπράβο για την φιλοξενία που απλόχερα μας έδωσες Ηταν ένα event που είχε τα πάντα!!!!! Billara.....εσπασες τα decks με τις μουσικές σου φιλαράκια απ την Αθηνα & όχι μόνο εάν δεν είσασταν εσείς δεν θα υπήρχε αυτή η επιτυχία λελοι κ τρέλα αγόρια....σας πάω με τελικα το resume είναι..... ....αφήστε τα πληκτρολογια κ καβαληστε τις "καλές" σας ταξιδεψτε με φίλους......κ γνωριστε καλύτερα τους γνωστούς άγνωστους!! τα ταξίδια κάνουν φιλίες....σβήνουν κάθε κόντρες μας κάνουν σοφοτερους!! η δημιουργία μιας τέτοιας εκδηλωσης δίνει μεγάλες υποσχέσεις, για ένα καλύτερο παρέακι ανάμεσα στις γειτονιές της Ελλάδας μας αυτή κρύβει το μυστικό & πρέπει συνεχώς να το ανακαλυπτουμΕ σε όλους κ όλες...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πασχαλη οτι και να πω θα ναι λιγο.
Well Done Mate!!!! μαδαφακα!!!!!! Το punto τα πηρε... ελπιζω να μην κρατησει μουτρα στο ΜΟΥΤΡΟ!!!! Καλα ελεγα εγω στο αφεντικο. Αυτο ειναι αμαξι για γκομενες. Μολις το πηγα λιγο αντρικα εκλασε πενθημα!!!! Πασχαλη βαλε μπρος για την επομενη βολτα. Σκοπια Βουλγαρια Αλβανια περιμενουν..... Εμεις ξερεις... περιμενουμε με το δακτυλο στην μιζα. Οσον αφορα ολους τους υπολοιπους που συμμετειχατε..... πραγματικα ειμαι πολυ τυχερος που σας γνωρισα!!!!!! |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε παιδια! Παντα τέτοια!
Να δώ ποτέ θα αξιωθω να σας ακολουθήσω... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ρούφηξες!!! Πήγαινες τα μηχανάκια ρόδα στα στεναδούρια Τι κάνει το κακόμοιρο? Κοντεύει και τα 30... |
|
|