|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νώντα, καλό "ταξίδι" ...
Καλο ταξιδι!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι.
Θερμά συλυπητήρια στην οικογένεια. |
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι φίλε Νώντα.Συλυπητήρια στην οικογένεια.
|
|
|||
|
|||
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Κουράγιο στην οικογένειά του.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νώντα, καλό ταξίδι...
Καλό ταξίδι Νώντα.
|
|
|||
|
|||
Στα ταξίδια που κάναμε στα βουνά με τις μηχανές μαζί, τα πιο ωραία πράγματα τα βλέπαμε αφού σταματούσαμε κάπου και καθόταν η σκόνη που σηκώναμε πιο πριν. Και με αυτόν τον τρόπο μας αποκαλύπτονταν μαγικά κι όμορφα, πράγματα που δεν μπορούσαμε να αντιληφθούμε λίγες στιγμές νωρίτερα. Τόσες μέρες δεν είχα κάτι να πω και ακολούθησα τη συμβουλή που μου έδινε κατά καιρούς. "Αν δεν έχεις κάτι να πεις, καλύτερα να σιωπάς, αλλιώς φλυαρείς." Ούτε και τώρα είχα να πω, αλλά όπως είπα και πριν, η "σκόνη" άρχισε να κάθετε και να μου αποκαλύπτονται όμορφα και μαγικά, τα πράγματα που δεν έβλεπα πριν. Τα παρακάτω λόγια δεν είναι δικά μου. Είναι λόγια ανθρώπων που κατάφεραν να χωρέσουν όλη τη σοφία περι φιλίας σε δυο γραμμές ο κάθένας κι όλοι μαζί να πουν με τον τρόπο τους, ακριβώς αυτό που βίωσα μαζί του τα 22 χρόνια που είμασταν μαζί. Ένα καράβι αραγμένο στο λιμάνι είναι απόλυτα ασφαλές. Όμως τα καράβια δεν φτιάχνονται για να αράζουν στα λιμάνια… Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται κοντά όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνεται. Walter Winchell Φιλία είναι μια ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα Σωκράτης Ο θησαυρός δεν είναι φιλία. Η φιλία είναι θησαυρός. Βολταίρος Δε χρειάζεται να δίνεις εξηγήσεις. Οι εχθροί σου έτσι κι αλλιώς δε θα τις πιστέψουν και οι φίλοι σου δεν τις χρειάζονται. Elbert Hubbard Η φιλία μοιάζει με τα παλιά βιβλία που ο χρόνος έρχεται και τους προσδίδει πολύ μεγαλύτερη αξία. Ουγκώ Οι σιωπές κάνουν τις πραγματικές συζητήσεις μεταξύ φίλων. Αυτό που μετράει δεν είναι να μιλάς αλλά να μη χρειάζεται να μιλήσεις. Margaret Lee Runbeck Αν ψάχνεις για ένα φίλο, θα ανακαλύψεις ότι είναι δυσεύρετοι. Αν είσαι διατεθειμένος να είσαι φίλος, θα τους βρεις παντού. Zig Ziglar Υπάρχει πολύ περισσότερο έρωτας στη φιλία παρά φιλία στον έρωτα Paul Lefevre Geraldy Λίγοι άνθρωποι το έχουν στη φύση τους αυτό : να τιμούν χωρίς φθόνο τον ευτυχισμένο φίλο τους. Αισχύλος Είναι φίλος μου όποιος μιλάει καλά για μένα πίσω από την πλάτη μου Thomas Fuller Ο φίλος σου είναι ο άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για σένα και,
παρόλα αυτά, ακόμα του αρέσεις. Elbert Hubbard |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λίγα λόγια και σταράτα.!!! |
|
|||
|
|||
Ήταν γραφτό του να πάει καβάλα σε αυτό που εκείνος αγάπησε.
|
Tags |
νοντας, νοντασ, νωντασ, νώντας, nodas, nondas, nontas |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρωτώντας πάς στη πόλη | rosebud | Καλώς ήλθατε | 24 | 24-11-2010 12:49 |
Απ' την Τορώνη στην Κορώνη | nikos-x | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 28-08-2010 21:14 |
τυφώνας Κατερίνα | gandreas | Τι μας έτυχε | 13 | 24-07-2010 10:18 |
Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 29 | 20-11-2009 00:44 |
Ψευδώνυμα-επίθετα ξένων διασήμων | Alext | Διάφορα | 1 | 05-09-2009 11:25 |